Monday, February 29, 2016

Azrell's JAWSOME 6th Birthday

Assalamualaikum dan Hai again..Suka sangat update sesuka hati kan....Kali ni nak cerita sikit pasal sambutan harijadi anak saya 2 hari lepas....Bz hidup akak ni dik...xde masa sangat2 handle bisnes sticker dan DIY kecil2an di FB dan bz handle seisi rumah...bukan kerja bz stalk orang pastu berulang kasi caption sendu suruh orang like beramai2....Tu sampai nak update blog pun perlu laju2....Ikutkan hati lama dah stop blog ni...sebab macam xle handle sangat...tapi sebab masih ada yang bertanya....jadi macam x sampai hati nak kecewakan 2 3 orang peminat aiolls itu...Plus En Dadi pun x kasi stop....Suruh berblog sampai weng...wakakaka....


Malas nak cakap banyak la...sebab tau ramai nak tengok gambar je yang lebih pun kan....jadi marilah kita sama2 berjemaah stalk gambar sewaktu kejadian.....Bear in mind...macam biasa...semua adalah DIY...


Tema: Shark at the beach






Simple deko menggunakan mostly barang2 yang ada di rumah dan kertas....I love working with papers....


Papan tanda yang gigih aiolls DIY dengan En Dadi....Nanti ahkak share diy k...


Yup...botol prego memang slalu menjadi mangsa....



Shark tail adalah dari kadbod...Bestnya ramai sponsor material free.....Wowwee....


And opkos...the DIY Hammerhead Goodie Bag



Rupa keseluruhan dewan....Agak2 menjadi x tema Beach saya....





Sand Castle cake yang super ohsem dari IG: AyuCakeBoutique

Marvelous as usual....Habis licin kauu...






Photobooth simple dimple....Re-use kebanyakkan yang dah DIY sebelum ni..tambah 2 3 je lagi...




Why so tanned lorrr....Betul2 macam kena jemur tepi pantai pulak rupanya...hehe



 This game was invented by Aydean (2nd son)...dia suka baling2 bola masuk dalam bekas....and I was like...Hey...That's JAWSOME Idea!!!!

And It was really a hit among kids and adults yang sedaya upaya nak mencapai tahap JAWSOME tu....Hehe





MENU


Chicken Grilled Kabobs On Stick


Mussels Soup


Mini Burgers as requested


Rocky Road Marshmallow Cupcakes


Tidbits and snacks

Sebenarnya banyak sangat food..x sempat nak capture semua....Macam Pineapple Rice...Ada 


Condiments


Sebenarnya banyak lagi food....Tq sebab ramai yang sponsor dan tolong dari segi manpower hari tersebut...Appreciate sangat2....U R JAWSOME People....!!



TQ sponsor awwsome food kakak...dan sudi bergambar dengan daku yang serabai ni....




TQ to bekas Teacher2 Azrell yang sudi datang memeriahkan majlis....



Majlis mula patutnya pukul 3....Tapi habis dalam pukul 8.....Malaysian people always like that kan........Tapi xpe...datang pun dah kira rezeki...yang x datang sorry that you missed this Jawsome Party....Sedih jugak la kan...Tapi nak buat cemana....Hehe....

Dapat doakan anak saya menjadi anak yang baik dan berguna pada Agama,Bangsa dan Negara pun  dah ALHAMDULILLAH........

Itu sahaja Update kali ni

TQ for reading
Wassalam..


















4 comments:

wani ezryl * said...

a nice theme for a boy's birthday! :)

Suri said...

bestnyer tengok.... rajinnyer sis....

Julie Mangsor said...

As usual... you are so creative! awesome!!!
And happy birthday handsome boy!

Ida said...

Super like! Super creative!