Wednesday, August 20, 2014

Guest Blogger: DIY Lampu TIdur by Suri

Assalamualaikum semua...kembali lagi dengan segmen Guest Blogger...Sekali lagi Suri of Projek DIY Suri  sudi sharekan cara2 beliau dengan husband buat lampu tidur sendiri...Macam x percaya je kan...Well, percayalah..jangan x percaya....Demi menambahkan kepercayaan tu silakan klik terus link di bawah ni:





Dengan hanya menggunakan Placemat, Bahan asas untuk lampu, chopstick dan sebagainya...Suri dan Hubby dapat menDIY lampu ni...Dan yang lagi best...Lampu ni dah bertahan selama 12 tahun! Memang hebat..Ikea boleh tutup kedai pasni...kekeke

Best kan..Kalau dapat DIY dan boleh function plak benda yang di DIYkan tu..
memang super duper seronok...

Teruja x? 
Kalau teruja silalah ke blog Suri di:



Sekian, TQ for reading
Wassalam




2 comments:

suri said...

heee dah publish dah??? tq sis...

O'gosh Iskandar said...

sama2..tq for supporting...;D