Wednesday, June 11, 2014

Guest Blogger: DIY Name & Birth Art By JULIE

Assalamualaikum semua...diumumkan mulai minggu ini setiap hari RABU saya akan cuba cari kawan2 yang sealiran minat dengan saya iaitu DIY dan Susun Atur untuk Share entri special masing2..So kiranya Setiap Rabu tu adalah special untuk "Guest Blogger"...Saya akan cuba sebaik mungkin untuk linkkan kawan2 lain yang hebat2 dalam bidang DIY dan Susun atur ni...Hopefully akan ramai yang berminat untuk Sharekan di ruangan kecil2an saya ni...Kalau ada yang berminat..Boleh tinggalkan link di ogosh80@gmail.com..TQ..

Ok..panjang dah pengumuman tu...Ok..Sebelum tu saya ingin mengucapkan Jutaan terima kasih buat Julie sebab sudi jadi "Guest Blogger" jemputan pertama saya. Jangan ingat saya ni x minat belajar dari orang2 lain...saya ni laaagi suka baca entri orang lain dari diri sendiri punya blog sebenarnya..huhu...Ok...Sudah2 mengarut tu..


Julie Sharekan macam mana dia DIYkan Name & Birth Art untuk deko bilik anak2..Memang super comel!



Seperti biasa...ai is suka orang yang tunjuk DIY yang senang2 ni..bukan apa..sonang den nak tiru.. En Dadi..sila halalkan dakwat printer tu banyak2 k...DIY Julie ni so tempting..ai is kenot tahan...Musti kena buat...kuikuikui


Nak Buat yang serupa? Sila terjah secara berjemaah ke link ni:



Again..Tq for your support for this teeny weeny segment of mine Julie...So there you go...Apa lagi tunggu? 


Sekian, TQ for Reading
Wassalam













4 comments:

Julie Mangsor said...

Thanks for having me, O'gosh! (^-^)y

O'gosh Iskandar said...

Sama2 dear..nanti ada DIY lagi silalah share di sini jugak..huhu

Ibu Dilah said...

Cantikkk.. nak share entry DIY ngan O'gosh tp segan ar.. hehehe..

O'gosh Iskandar said...

apa nak segannya ibu dilah...marilah..saya sentiasa mengalu2kan...meh2