Wednesday, June 11, 2014

Starstruck dengan si KAJOL Malaysia-Neena Anuar

Assalamualaikum semua...Haha..Tajuk sangat mengundang kan...Excited sebenarnya nak cerita. Padahal jumpa beberapa minit je pun...Itupun sebab nak ambik pin hijab dari  si gonjeng gojes Neena Anuar of neenaanuar.blogspot.com. Dah lama memfolo makcik gojes ni rupa2nya tinggal selang 5 minit je dari rumah...adoila...

Disebabkan sekarang ni Neena rajin pulak nak berniaga Hijab Pin yang gojes gonjeng macam dia jugak...Maka dahku pun dah terlajak beli bila menengokkan kemain terlajak laris Pin hijab dia ni...Seriously korang..memang comel2...Pastu cepat sangat pulak habisnya tu...Nasib makcik ni offer ai thru FB cepat2..kalau x..dok jeles jeling2 LIKE kan je la gambar customer2 beliau...Hihi..

Tapi...tapi...tapi...frust jugak la..sebab nak bergambar ai is segan gitu..apa kena la tetiba STARSTRUCK sangat pulak dah...maybe sebab mmg sejibik kajol agaknya...cun gilak...sampai mak encek pulak malu2 dan merapu....Lain kali insaf dah..xmo malu2..akan ku snap dan snap gambar dengan beliau sampai lebam...bersedialah dikau O'gosh..Eh? Ye la..si Neena tu kan glemer..dia heran apa orang nak bergambar dengan dia bagai...ai ni yang pemalu x bertempat ntah hapa2..so ai is the one yang nak kena bersediala...haha

Ini antara collection Hijab Pin by Neena yang diberi nama PIN2IT ni (Sorry Neena-I copy gambar2 u) :

Photo: SILVER PIN - Pink Chanel Black Ring
Price: RM7.90 / pcs (exclude postage)
Postage: RM6 (Semenanjung) / RM10 (Sabah & Sarawak)
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com

*Sapa tak grab memang rugi… lagi rugi raya tak lama jer lagi.. tapi korang tak reti2 nak beli jugak.. so nasib lah kalau korang meleleh air liur tengok org lain dok pakai pin peniti yg cute lagi exclusive di hari lebaran nanti! Hehehe…*




Tu baru sikit tu tunjuk...Sebenarnya baaaanyak sangat tahu..Memang berbaloi2 la..Comel sangat..
Sampaikan orang yang x begitu feminin macam ai pun dah menjebakkan diri pakai pin macam ni...
Auww tidaaakk...

X caya tengok owner dia pakai sendiri...
Konfom lu orang meleleh nak jugak wa cakap lu..


Itu owner...yang tukang beli ni pulak? 

Well...ini adalah antara hasil rembatan ai yang x seberapa setakat ini..hehe


Nape satu tu terkeluar tu? Itulah, minit2 kecemasan tambah order..
Dalam dok tanya2  "U kat mana" tu jadi lak camtu..huhu


 Mak encek ambik Chanel silver with black ring, Chanel silver soft pink, silver LV dan silver Mont Blanc
Kelas kau jah..semua nak ada brand mahal2..tapi x mahal pun..harga berbaloi2 gila cadbury okeh..tambahan pulak pin dia tajam dan design sangat kemas..so xla rosak tudung aiolls...







Khas untuk u Neena..Tq sebab jual pin yang gojes...
Berpeluh2 ai 'Selfie'kan diri ai ni untuk u tau...muahaha

So that's it guys...pergi serbu si Gojes ni cepat2 or u'll regret..
Wah marketing kau!!..Haha

Sekian dulu, TQ for reading
Wassalam


6 comments:

shehan ismail said...

mi tu.. mi tu dpt jumpak dia sbb pin2it nih. hahaha. hubby geleng2 kepala sbb asik sbut je last2 dpt gk jmpk. hihih.. pin2it connecting people kekdahnya. hii. kita? bila lagi nk jumpak? hahahaha.

O'gosh Iskandar said...

hakhakhak..gitula...betul la connecting people...bole2..jom la jumpa...no hal punya

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...terus rasa nak beli jugak!kikiki...

E'in said...

eiiii cantik2 laa..... kite pun nakgakkkk!!!

NeenaAnuar said...

nak ckp satu jer.. kite suker gambar awk yg last sekali tu! bagi kite copy boleh? hehehe..

anyway, sorry sgt for the very very very late comment kat sini! hari tu kat office nak comment tak boleh sbb guna iphong.. dah type2 pastu dia pun starstuck jugak kekdahnya! hahaha...

thank you so much for shopping with pin2it yea! love!

O'gosh Iskandar said...

Hehe...copy la....*malu2kucen...