Wednesday, June 25, 2014

Guest Blogger: DIY Choc Mask for Dry Skin by Wiida

Assalamualaikum semua...Kembali bersiaran hari ni dengan seorang lagi blogger cute gila si Wiida..Wiida adalah Beauty Blogger yang super duper cute...Masyaallah....geram je tengok adik ni....Wiida banyak share Tips2 kecantikan..Product review..Travel...Shopping...As most girls her age would like to do...So please check her out ya! Sangat fun..bukan sahaja untuk orang2 muda ye...Orang tua macam ahkak ni pun rasa best je jenguk blog si Wiida ni...



So let's check out Wiida punya DIY...what can you do with this ingredients...?


X..x....bukan nak buat kek or choc untuk makan...
Tapi Wiida ajar cara2 nak buat Face mask...
Oh my...Face sebegini Yummy memang menjadi kegemaran...
Tambahan pulak FREE semua barang dah ada kat dapur kan....Weehuuu


Kenapa menggunakan coklat? Well, That is why u just have to check Wiida's Blog..sangat informatif..
Rugi sapa x baca..Serius ni!


Check her out here:

Till then,
TQ for reading
Wassalam









1 comment:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hiihi..klu ym la...sambik bermasker sambil maka coklat tu..hahaha