Wednesday, April 2, 2014

WW: DIY Photo Votive (Versi tanpa kata2 Korang pikir la sendiri....Haha!)




 1


2


3


4


|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
\/




( ͡° ͜ʖ ͡°)


10 comments:

Fizah said...

kreatip sgt ni...=)

O'gosh Iskandar said...

mekasih fizah...

imie fatiema said...

cantik..printing atas kertas biasa je ke ..boleh?

O'gosh Iskandar said...

boleh je cik imie...make sure kertas tu x tebal...nanti cahaya lilin tu nampak pulak kalau tebal sangat...saya pakai kertas a4 biasa je...

Lyaa Suriany said...

idea mu tak pernah nak kering akk.

tnggu dulu, sabar je tangan ni nak diy jugak. nasib lah bdn tak brapa nak kuat. kalau tak, mau nya keje letak tab sebelah, ikut diy blog akk ni seblh.

bravo akak!

O'gosh Iskandar said...

Insyaallah bole lyaa...akak pun dah sampai tahap x bole duduk saje2 tanpa tangan tu buat apa2...even 5 minit punya diy pun layan gak...huhu

~SHiLA~ said...

kreatifnyeeee.mcm² idea ade.best!

mystitchycraft said...

salam perkenalan..kreatif ler..penah tgk dlm blog omputih buat cam ni gak. dlm tu lampu ke lilin?

sarah said...

wahhh..nak try jugak sis..tq bagi idea..ada class kau o'gosh...heheh

O'gosh Iskandar said...

kihkihkih...silakan...senang je tu...