Thursday, February 27, 2014

Officially BACK!!

A
ssalamualaikum semua...I am BACK!!! Saya belum lupa diri...dan semestinya belum lupa saya ada blog...Lama menyepi..so, saya agak bertatih balik nak menaip...So maafkan saya kalau penulisan saya ni boring..nyesal baca dan sebagainya...Huhu

Lama menyepi sebab saya nak bagi ruang fokus untuk keluarga. Dan saya cuba nak adjust time sejak En Dadi bertukar kerja ni yang effect saya sebagai isteri yang hari2 mesti peluk cium kepada kebanyakan hari alone with the kids without him by my side - which makes me an Instant Superwoman. Bukan sendiri nak angkat bakul..Tapi memang kena la korban sikit...kalau nak rezeki lebih untuk anak2..so, saya rasa better saya adjust time saya nak mengurus keluarga dan kerja dulu baru saya boleh resume berblogging...

Lagipun, elok gak saya menyepi lama sikit kan...kurang 1 blog nak baca...pastu kurang la info bagi 'Sepai Leman' yang nak menyampai berita2 pasal saya yang x hebat ni dan dibuat bahan mengumpat...Actually, saya hampir terfikir nak STOP je pun...sebab saya bukan Abang Ben..yang hari2 dapat income berceloteh kat blog...or Fashionista yang dapat ribu riban 'LIKE' bila post gambar....

Tapi bila ada segelintir...ada la 2 3 kawan2 blogger yang baik hati menyupport saya...dan x mahu kehilangan cerita2 DIY saya yang merapu tu kan...so saya rasa saya dah dapat sikit sebanyak kekuatan tuk berblog semula...Aktif ke tidak-Wallahualam...saya akan anggap blog ni sebagai diari saya bila2 masa saya lost suatu hari nanti..or bila saya tua nanti maybe banyak cerita2 dan kenangan tuk saya share dengan senang menggunakan blog ni...Insyaallah..

Till then, TQ for reading....or NOT-------------Wassalam

4 comments:

Liza Razak said...

please jgn stop blogging tau..nanti hilang sorang akak blogger yang best..lega sis dah update blog...tertunggu2 jugak bila sis nak update..finally harini update jugak!

imie fatiema said...

lama menyepi...

aswadz said...

teruskan usaha. aku pun dah kurang berblogging sebab tak berkesempatan. time cuti je sempat.

~SHiLA~ said...

aah lame xupdate blog.cpt update cite yg dah byk terlepas ni :)

mula igtkn tgh pregy.sbb tu xupdate.hehe