Wednesday, August 28, 2013

Hmmm..

A

ssalamualaikum semua..Last Jumaat harijadi saya...Happy? Happy la sebab still diberi kesempatan bernyawa dengan sihat dan sejahtera di muka bumi ni...Amin...

Hadiah xyah tanya la..memang dah tua2 ni  xdela harapkan pape..cume kalau dapat LV ke COACH ke..jadi la...huhuhu..keduniaan sungguh! Cakap pasal tua ni saya cam konfuse sikit dengan satu insiden...

Last Friday ramai la yang wish birthday...Biasa kalau birthday perempuan yang nampak x macam 20an sangat ni orang x tanya dah..Personally ni teori ahkak je la..Bcoz lama dah orang x tanya umur ai..kecuali nak isi form ke or kerja2 rasmi...*terserlah keANTIKan di situ kan...Tapi al-maklumla...ni kan opis baru..So, rajin plak adik2 ni tanya berapa umur...Kalau dulu saya cam kurang menerima kenyataan...setakat jawab ngan senyuman je la..Tapi kali ni saya dah x heran dah...

Belum sempat jawab pun lagi bebudak ni kemain meneka umur...Ada yang cakap 27 la..ada yang cakap 28 dan x kurang jugak cakap 29..Amboi...Nampak muda sangatkah or just nak ambik ati ni...Konpuse ai tau! Then bila saya selamba cakap 33 tahun..Sume terdiam pastu pandang2...Aik?

Pelik ni....Apsal agaknya ye?


Tengok..ai x kisah pun tunjuk kemut kedut2 ai ni tau...Huh!

7 comments:

Lelaki said...

awet muda la tu kan.

Nini D.. said...

ko jgn cakap pasal kedut...sensitip tu..kedut tu klasik tau..tandanya rajin!

~SHiLA~ said...

hepy belated besday :)

sabtu ni klu free,jemput dtg umah.sy wat besday party danial

Uncle Lee said...

Hi, how you? Hope your hand is better now.
I suggest bila senang, urut your fingers and back of your palm to reenergize the blood flow.
Hows the guitar playing?
Have a grat week and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

EZAN IDMA said...

wow. awet muda. haha, happy belated birthday sis

Namee Roslan said...

tp serious....kalau tgk akak ...mmg sy agak akak dalam 27, 28, atau 29 .x cecah 30 lg. akak dah cecah 30 ke ? happy belated birthday akak ! :) eh yeke dah cecah 30...??tipuuu

O'gosh Iskandar said...

betul la Namee...tara tipu punya...huhu