Monday, August 12, 2013

Entri pukal Aidilfitri

Salam Aidilfitri kawan2...sorrylah kiranya saya terlalu mendiamkan diri sekian lama...
2 minggu sebelum beraya  saya sibuk sangat dengan agenda membaikpulih dan pindah rumah..

Lepas tu raya pun ala kadar je di kampung En Dadi macam tahun2 sebelumnya.....al maklum...dah berhabis nak repair rumah baru...so persiapan rumah xla begitu havoc sangat..nasib instinct saya macam dh agak je raya tahun ni saya x sempat nak buat apa2...so, Januari saya dah macam org gila start siapkan baju raya satu famili...Tema haruslah hijau emerald walaupun dalam kelam kabut tu kan...kuih raya pun main tunjuk2 je semua..bab kuih mmg wajib kn tunjuk je...sebab saya pandai makan kuih je..buatnya langsung x pandai...huhu

Ni pun still banyak yang x sudah lagi cerita pindah ni..tapi buat apa yang termampu aje..buat sikit2..Alhamdulillah dah pun ada rumah sendiri..walaupun dh tua bangka baru nak beli rumah..tapi at least ada jugak rezeki...nanti saya cerita pasal pindah rumah di lain masa.. Till then...Selamat hari raya Aidilfitri semua..tq kerana rajin singgah ke blog saya yang x seberapa ni...Maaf zahir batin..

3 comments:

Lelaki said...

untung la kan ada rumah sendiri.

aniswany lazim said...

selamat ari raya akak :)

ni kira muda la akak ada rumah sniri,anak2 pn kecik lagi..selow selow org ckp..hihi

boni kacak said...

la.. pindah rumah rupanya.. patutlah macam sibuk je,hehehe