Friday, July 12, 2013

Berbuka Puasa dengan Bak Kut Teh? What the....

A

ssalamualaikum semua.. tiba2 terlintas artikel ni just now depan skrin....I don't understand....dah berapa puluh tahun kita Merdeka...hidup berbilang bangsa sama2...tapi masih x sensitif sesama bangsa dalam negara ni.....



Maybe pada diorang benda ni kecik...(tak tahu la pulak kalau dah bukak tempat makan Bak Kut Teh x letak BABI kat Malaysia yang saya aware...) Tapi pada saya memang sensitif amat kot...Ko dah tau orang islam memang X MAKAN BABI...lagi letak logo HALAL...tulis besar2 selamat berpuasa....What the....(Puasa ni...Astagfirulah...)

Pandai pulak tu letak logo Halal....Ye la..bukan susah pun nak crop logo tu masuk dalam gambar kan...Tapi please la...be proffessional...and pakai otak sikit la hoi!! (Marah jugak akhirnya...)

Better diorang berdua blogger ni pikir ayat yang baik2 tuk mintak maaf kat orang Islam...jangan ingat korang ni SEX BLOGGER makanya korang boleh bebas berlaku biadap pada orang lain hanya kerana bebasnya cara kamu bersuara...Untuk berita lanjut....Baca SINI

Sekian...

5 comments:

aniswany lazim said...

bak kut teh bkn takat xleh bukak posa je,mmg dah sah2 haram kot..
sapa la yg x cerdik sgt wat cmni -.-'

O'gosh Iskandar said...

Yup anis...akak dh betulkan...marah sgt smpi tersasul tulis...nak but 'Dark Humor' katanya..bukan Melayu je jadi x puas ati...malahan Kaum Cina sendiri x mengaku diorang Berdua ni bangsa diorang...dah susah nak hidup kat Malaysia nanti baru reti nak bersopan cm Namewee dulu kot...Nasib baik segelintir je orang macam ni kat Malaysia...

LelakiS said...

ala cina ni mmg jahanam.

Nini D.. said...

kalo diaorg ni dekat..aku rasa ada dah yg masuk bawah kereta aku langgar!

boni kacak said...

dorang minta maaf pun rasanya tak ikhlas.. sebab ada lagi dorang sound kat twitter..