Friday, March 29, 2013

Mari akak, mari abang....Pengumuman! Pengumuman...

A

ssalamualaikum ....Ni nak update cepat2 bagitau pada kaum perempuan dan lelaki yang budiman...silalah ke PWTC hari ni (Jumaat - 29 Mac 2013) sampai Ahad (31 Mac 2013) supaya kita akan jadi lebih ohsem....Lelaki pun bole ok...Sebab apa? Ada shoe Festival 2013 kat sana....Festival ni adalah yang ke4 kalinya semenjak tahun 2009. Masuk percuma dari 10.00 pagi sampai 10.00 malam. So, Jom ramai...saya baru lepas menjahanamkan bajet bulanan..Xmo cakap banyak sangat...Jom layan keOHSEMan saya sebentar tadi...haha



Bukan Shoe Festival aje tau...pada yang nak survey2 pakej pengantin pun ada Pameran Pengantin jugak....Memang mak terpening jap nak melawat yang mana...Padahal 'Pengantin  Kertu' tu..Kalau bakal pengantin x tahulah...mau tiba2 call bos cakap mc pulak....


Untuk maklumat lanjut, sila ke Laman FB ataupun malaysiafootwear.com



Bukan saje boleh membeli belah...bahkan ada contest la...ada pameran kasut la...ada jugak pertandingan mewarna kasut untuk kanak2...memang tempat seisi keluarga la kiranya...Bapak2 sila bawak duit lebih sikit ok...kalau x jauh jugak la nak menapak ke CIMB tu...Dia bukan dalam PWTC ye...dia dalam dewan sebelah iaitu Dewan Tun Razak...Entrance yang saya masuk td kena menapak dari PWTC...jauh la jugak...Tapi haruslah tekad...



Maskot Larrie yang sporting...



Borong bang..borong....Bukan setakat kasut...beg, baju pun ada...Wallah!


Tengok, Peraduan Teka Kasut pun ada hoi...


Antara pameran yang ada kat sini...


X dapat beli - TENUNG pun bolehlah kasut Jimmy Choo ni..



Antara kasut2 yang dipamerkan...ai rasa ralat plak sebab x suka pakai kasut tinggi....hmm..hmm...







Ok...poyo sangat nak posing konon banyak la tu borong..
" Saya Sudah...Anda Bila Lagi..."
(Pinjam Tagline PTPTN jap) 



Art Exhibition pun x ketinggalan memeriahkan mata..
Sumber inspirasi DIY saya ni...So, kena la tepek banyak2 sikit..






Ok dah...tu je...
Sila pergi sekarang...

INI ARAHAN ok!
Babai...

4 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhhh uolssss banyak shoppinggggg..mata ke atas betul..alor nak pegi tapi kijer banyak huhu..

murah sgt tak? sila bgtau.. ;)

Uncle Lee said...

Hi, the moment I read that 'shoe festival'....the first thing came to mind was, 'habis cherita'!
Ni la da tentu banyak credit cards keluar asap, ha ha ha....
Why women need so many shoes, search me.
I berani ask my isteri any questions, except 2.
How many shoes or handbags you have?
I am not suicidal....

Before kawain, mata buka dua. Lepas kawain, I learned to tutup satu mata and when or what to say, ha ha ha. Saya tidak chari pasal.
Love your pics here...
Habis la ni! Hubbies all malam tidur susa datang.
Have a great weekend, keep a song in your heart.
Lee.

Namee Roslan said...

akakkkk!! aaa nak jerit !! sebab saya terlepasdah tarikh. dah habis kn ??? wuuu.nyesalnya. banyak gila kasut lawa2 tu ...:?

Anonymous said...

I am really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run
into any web browser compatibility issues? A few of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Firefox.
Do you have any solutions to help fix this
issue?

my webpage: cellulite treatment