Wednesday, March 13, 2013

Brotherhood



Ini adalah situasi biasa...bersepah2 tu x payah la ambik kira...Saya x larat nak 'cover' dah...Tolong fokus perbuatan budak dalam gambar ni ye adik2......


Ini pun situasi biasa....yang kenit tu datang 'mengendeng' nak tengok sama2 dengan si abang...


Muka 'sebek' sebab x dapat nak share ipad...


Walaupun si abang dah buat2 gaya 'kede-'...tetap nak try ngendeng jugak...


Ok...x dapat...try tengok dari 'angle' lain pulak...


Berdiri pun berdirilah.....!


Nampaknya x berjaya....Kena la main sorang2...

SOBS!

Orang kata...solutionsnya beli lagi satu benda sama yang dok berebut tu....
Masalahnya, ada 2 pun still nak berebut macam tu...
Maknya pening...!


Namun begitu....

We olls tetap teammate

dan I olls tetap sayang dua dua....

Sekian

6 comments:

Lyaa Suriany said...

adohai comel sungguh adik abg ni.
tp mmg salu mcm tu kan.

mesti sorang kede punya ngn adik or abg.haha

Mooniqueen said...

hehehe,,,adik tetap beralah yek..

Nini D.. said...

hahahahha...kalo hero cengginilah ye.

boni kacak said...

hahahaha.. kesian tau si kecik tu..hehehhee

Lia Ilnia said...

Tetap sehati sejiwa.. Biasalah tu, anak buah Lia pun macam tu jugak, kalau ada satu benda. heheh

Namee Roslan said...

comelnya dua dua !! :D hehe .sian tengok muka adiknya tengok je abangnya main ipad. hehe