Wednesday, June 27, 2012

Proposal theme untuk ANISWANY LAZIM

E
ntri ini adalah entri sponsor post untuk Aniswany Lazim..Memandangkan semalam aku ada terbaca entri dia yang tgh pening nak setkan E-day dia yang akan berlangsung ntah bila...Well, x lama lagi la tu kan....So, aku yang terlebih excited...hehehe...maklumla...Ai kan pengantin 'kertu'...kawan2 sume dah beranak pinak....lama dah tak pegi majlis kawen orang. Kalau ada pun dalam FACEBOOK je..

So, ai saje la bermurah hati tanya apa nak sponsor...ececeh...macam banyak sangat duit la kan...Ala...apa salah...sekali sekala....Tapi bila aku tanya dia...dia mintak aku sponsor IDEA je tuk E-day dia tu..Ok xpe...maknanya dia mmg pening la tu. So, satu pagi ni keje aku mengGOOGLEkan idea untuk dia...Tapi nak bagi idea tu kene la tgk orangnya dulu kan....So, terpaksa la aku jadi stalker si Anis ni jap...

Apa yang dapat simpulkan melalui fesyen si Anis ni, dia suka sangat pakai warna2 terang dan ke arah garang...Jadi muka dia jadi sikit garang la kan....Ini pendapat aku la...So, selalunya masa E-day ni muka orang yang nak dapat cincin free itu akan nampak ayu berseri2 macam disimbahi cahaya bulan gamaknya....wah...kemain aku kan...

Sedang aku dok belek2 gamba2 dia tu, aku terperasan satu outfit yang dia pakai - selain HITAM/MERAH/KUNING yang selalu sangat dia dok hadapkan tu adalah yang berwarna turquoise...eh..lain la plak....nampak macam glowing..Ce tengok gamba kat bawah ni...

So, aku pun dapat la IDEA untuk disponsorkan pada dia...Memandangkan sekarang ni tengah sangat IN warna ni...dan untuk menampakkan the other side of ANISWANY LAZIM ni...so aku mencadangkan warna MINT untuk majlis E-day dia....Aku pilih kaler MINT ni sebab aku x penah nampak dalam gambar2 yang dia post dia pakai warna2 soft..semua garang je...So, this is like a challenge jugak la bagi aku dan bagi Anis untuk menerima pakai IDEA(sangatla) aku ni..hehe...Ni contoh2 combination MINT dengan warna2 lain yang menambat hati aku....

MINT

MINT + CORAL


MINT + YELLOW


MINT + PINK


MINT + PURPLE


MINT + SEMUA WARNA ICE-CREAM


Mint ni nampak lain dari yang lain....lagipun, xdela asik kaler2 cliche jek...Sorry la gamba x berapa nak terang...semua amek dari GOOGLE je..banyak sangat kaler2 yang menggeramkan...rasa cam nak ajak En Dadi bertunang je...maklumla..dulu ai x dapat bertunang..terus kawen je...So, bila orang mintak IDEA ni....kecik tapak tangan...Skrin 50 inci ai tadahkan...Amacam Anis...ada Bran?

P/s: Ni bukan paksaan ye cik Anis...ni saje proposed je....jangan rasa terpaksa plak nak ngikut...




8 comments:

aniswany said...

alaaaa nk nanges ah cmnii,siap ada entry..terharu gilaa T__T

colour mint yg hijau tuh anis bekenan.cantik..tapi kan anis kulit gelap,tu yg takot nmpk gelap nk pakai colour slow =D

mak ngn kak cadangkan turqoise sbb mak dh tempah langsir color kuning..

baju color mint n turqoise tu ah ssh nk cari sket.tapi anis start gigih cari next week sbb anis tunang lepas raya kak,insyallah :)

O'gosh said...

haha...sempat lagi tu...dalam gamba x namapk gelam pun...cun memanjang je..kalau dah mak buat langsir kaler tu...turquose pun cara gak tu...akak cadangkan je...

Lyaa Suriany said...

lya suka idea akk.

soft color

Boni JLL3 said...

wow!!! menariknya.. awak tak bertunang ye?? saya ingat nak buat macam tu ler.

kalau cik anis tak setuju, kita ramai2 buat poco2 depan rumah dia.hahaha

O'gosh said...

Lyaa...Perasan Lyaa pun suka warna terang2 gak kan..

Boni..Menari Poco2 tu awak lead ok la...haha

niDa said...

mint yellow tu cantikkkk....

MR Penyubiru said...

ada bakat jadi E-day planner ni.hehe

Telor Power said...

lawa kaler hijau tu....