Tuesday, April 3, 2012

Selamat Hari Jadi BOS..

Aku dapat banyak request....Request dari Big BOSS aku....ada la sekali tu kantoi aku tengah nak pos entri dia nampak pulak....Terus request nak suruh aku 'tepek' gak muka dia dalam blog aku ni....aku pernah cerita dulu yang aku ni ada banyak boss...Tapi yang ni memang yang no 1 punya...CEO...

Bagus x bos aku x marah pun aku walau kantoi berblogging kat opis...Masa kantoi tu aku dah siap jawapan dah dalam pala otak..." Janji saya siap kerja BOSS"...Tapi tu angan2 je...Dah dia x marah....Aku pun saje p tunjuk blog HANIS ZALIKHA nak distract dia supaya x marah aku...Bagus kan perangai...Sorry Hanis..Hehe....Nak hidup...

So, Khamis aritu Besday dia...Sebab dah banyak kali dia tanya2 bila aku nak 'tepek' muka dia yang dia claim ENSEM tu dalam blog aku ni...Aku tunaikan la....Sempena Besday Boss ni kan...Besday ari Khamis...tapi sambut ala kadar...hari Jumaat...sebelum diorang g semayang Jumaat la kan...Tuk Boss, ala kadar le...Tapi kalau tuk staff kemain...memandangkan semua pun mintak duit dia jugala seadanya...hehehe

Nak celebrate ni last minute...so, semua memang sesimple dan secepat yang boleh...



Baju HIJAU: Bos no 2...
Baju BELANG: Bos no 3
Yang nampak belakang ni: Bos no 6 kot...


Ni la Bos no 1 aka BESDAY BOY!
(Hensem x...)


Tepek satu lagi...

Ok bos....Happy BIRTHDAY yang ke 35 tuk bos...Kene bagitau umur supaya orang kagum yang Boss masih muda dan 'macho' tapi dah jadi CEO...Bagus x saya promote bos nih..hehe

There..saya dah promote...maka, bolehlah naikkan gaji saya ujung bulan ye...Mekasih Boss.....

8 comments:

Namee Roslan said...

wah hensem boss.nampak cool je.,.hehe. pandai akak naa. tunjuk blog Hanis..haha :) saja bagi dia tergoda ye.

O'gosh said...

masa tu x 'jumpa' namee lagi...kalu x, namee pun jadi mangsa la kot..hehe

Sizzling Suzai said...

hahahah..akk lawak la kantoi ngan bos trus ngampu ek kate die encem macho bagai!! hahahaha...KDP BOS k.ogosh itu hanyelah umpan smata!!hahahhaha...btw pkcik ceo tu mmg cute siap de lesung pipit ni. hahahha XD

Farzlyna Mustafar said...

boss ko ensem! ckp kat dia mak anak 2 kirim salam . huhuhu

Nini D.. said...

bosss... dobot saya kim salam pluk cium. :)

PinKy MoMMa said...

mudanyerrr boss kamu huhu..sempoi lagi..memang patut dapat bonus xtra dari yang lain ni ;p

madammondoq said...

amboii.. hensemnya bos.. patut nak soh enterpreme!!! ahakss..

Boni JLL3 said...

bestnya ada CEO gile sporting tu..best giler..ehehehe