Wednesday, April 4, 2012

3 tahun dah...

Kepada En Dadi,

Selamat Hari Ulangtahun yang ke-3 tahun....Semoga En Dadi x jemu2 menatap Mami yang serupa 'Langsuir balik time azan subuh' bila kat rumah...Still boleh menadah telinga dengan bebelan dan ntah hape2 cerita-x-berbutir dari Mami...dan juga masih akan setia menunggu 2 3 jam tuk mami memekap,pakai tudung,touch up dan tukar tudung pulak lagi pagi2...


Di samping itu, diharapkan En Dadi akan selalu sudi makan masakan Mami yang sentiasa x konsisten-kadang ala2, kadang hampeh...dan juga En Dadi akan sentiasa redha ngan perangai Mami yang boros x tentu hala...

Akhir kata:

 I will not LOVE you for the rest of YOUR life, but for the rest of MY life.

Chewah! 
Sekian,
Mami-mu



15 comments:

Farzlyna Mustafar said...

hepi anniversary.. aku nak 7thn dah... lg agaknya mcm langsuir x balik rumah seminggu

~SHiLA~ said...

epy eniversary..alhamdulillah 3 tahun dah.semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat :)

Fafau de Craft ( Zana ) said...

happy anniversary dear.. :)

Nini D.. said...

happy anniversary buat mami dgn dadi..jgn lupa mkn kerepek bayam sempena anniversary ye :D

ReeneeRaaid said...

Happy anniversary!!

PinKy MoMMa said...

ewaaahhhhh kerlazzz ayat itu..ai suka uols ;)

smoga perkahwinan kalian kekal hingga ke akhirnya..bertemu disyurga..aminnn..

bless and bliss be wif u & ur family ^^

aimaniman said...

x baik merendah diri sangat... hanya jauhari mengenal manikam.. insyallah,berbahagia..

O'gosh said...

Thanks u olls...

Sizzling Suzai said...

akk sweetnyerrr rase nk kawen skg jugak!! hahahhaha...akk ogosh cygku HAPPY ANNIVERSARY to both of u..may Allah bless ur marriage..insyAllah..amin ^^

Daddylicious said...

ayat power tu....hehe!

Boni JLL3 said...

wah... so sweet... happy aniversary :)

Liza Razak said...

Happy wedding anniversary sis !!

aTy _faRed~ said...

hepi anniversary..:)

Namee Roslan said...

wa...syukur Alhamdulillah. 3 tahun dah. selamat ulangtahun yg ke3 kak :) happy fo u :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hepi anniversary tuk korang berDUA.