Thursday, April 19, 2012

Rajuk

"Mami...antara Faizal Tahir ngan Dadi spa lagi ensem..."
"Faizal Tahir la.." (jujur)
"Sampai hati Mami..." *merajuk

Haa..tu la selalu soalan En Dadi suka tanya aku...mana xnya..kalau tengok FT, laki kat sebelah pun lupa kejap....Sebenarnya bukan apa...tengok tu sebab minat nyanyian dia...personaliti dia...sebagai peminat je..xde pun sampai ngigau mimpi kawen ngan FT pun....(err....adala sekali..tapi tu sebelum kawen..sebelum kenal pun En Dadi ni...)

Aku pelik nape lelaki kalau time pasangan dia minat retis or seseorang ke..kemain lagi 'goyang'...kalau dia tu...xpe la pulak kan...Tapi kalu aku, cam tuttuttut je...uhuhuhu

Siyes...lepas kawen, mmg dah xde dah nak gila kat sesapa sampai x tido malam....gila kat perangai En Dadi ada la kadang2...hahaha...

En Dadi lagi teruk...kalu minat kat retis tu tenung sampai tersenyum2 tu aku x heran pun...(sebab aku cam confident dia cuma minat dan bukan ada niat nak rapat) kalau ada niat pun...Tuhan Maha tau kan...Contohnya dia minat si Nera budak AF tu....


Lagu dahla x sedap...suara x sedap mana...harap lawa ngan seksi je....ni SUMPAH bukan sebab jeles...aku minat FT tu memula dengar suara dia lagi...sebab masa 1st time nampak FT tu bila dia nyanyi kat OIAM (One In A Million)..mmg power suara dia + hensem + lebih Rock...hehe (tambah sikit...)

Xpela En Dadi....u kasi je la ai minat ngan FT...Sebab ai pun REDHA dan PAGHAH  'PASGHAH' je u minatkan si Nera...Fasha...Anjuliana Julie dan sebagainya tu...

I loike!

Eh...sebenarnya entri ni bukan nak cari gaduh ngan En Dadi..cumanya nak buat statement besau2 kat dia yang :

"Faizal Tahir tetap ROCK... "
( x cukup "statement" ni...Ni je tulisan paling besar)

P/s: Tapi aku tetap sayang kamu En Dadi...dah, xmo merajuk2 lagi k..
P/s/s: Kalau suka FT silalah 'LIKE'...
P/s/s/s: Terima kasih bersabar je baca entri syok sendiri aku ni...

8 comments:

madammondoq said...

i suka suara dia.. tapi suka muka aaron aziz!!! ahakss..

Boni JLL3 said...

hahahahahaha..so sweet la kisah suami isteri ni.hehehehe..

Nini D.. said...

hahahah...cuba ko tanya aku pulak antara FT dgn dobot sape lg cun...
aku jawab.......aku!!! boleh gitu?. ;p

imie fatiema © said...

FT terbaeklah.Anuar zain pun ape kurangnye..hee

Mrs. Norrie said...

wah...selera kita sama!!!! FT da rock..yeahhhhh

salam ukhwah..
jom join contest mudah saya, hanya dgn meneka gambar sahaja dan anda berpeluang mendapatan sehelai pakaian untuk anak anda (lihat lihat diblog saya untuk hadiahnya)...

click untuk join contest
http://asranorrie.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menanganda-dpt-hadiah.html

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ekeke...YM pun suka FT. naseb baik le, YD tak minat retis pompuan.ekeke.cromox dier minat la.hehe

Mr PenyuBiru said...

hahaha..pasal minat artis pun bleh merajuk ke...hehe..

Namee Roslan said...

haha, kelakar pulak sy baca. hihi.