Monday, January 9, 2012

Aku nak update..tapi

Salam kawan2...
Gila lama nak tunggu aku update kan..kan..kan...
Maklumla..baru2 masuk keje..
Kene la tunjuk rajin..
Xkan masuk2 je dah nak beronline tetiba kan...
*alasan!

Nak online kat umah plak punya la x menyempat..
Maklumla...
Aku kan bajet HOT mummy..

Banyak keje nak kene buat tuk memaintainkan keHOTan aku ni..
Hehe...*muntah

Dah cuti lama sangat jadi jem plak kepala aku ni nak mengUPDATE..
Nak cite pasal detik2 cemas aku bersalin kang
Ada plak yang tobat xnak beranak plak...

Nak cite pasal baby...
Lupa bawak kamera plak...
Ada je kan alasan aku...
Banyak benda aku bole cite..
Tapi xtau mana nak mula..
Silalah maafkan aku...

Papepun..aku cuba update slow2..
Mana tau...cite 2 bulan yang terlepas tu
Bole ganti sepanjang taun punya entri ke...
Lalalala...

K la...korang tatap la dulu gamba2 kat bawah ni
Sebagai pemanas entri k...
Sebab ni je aku bole buat skang..
Sebab gamba ni je ada dalam handphone..
Sorry kalau gelap gulita..

Maklumla..
Handphone canggih..tapi x pandai guna..
*Boooo

2 hari..



Dalam buai pun bole...
En Dadi la punya keje...
MemPAPARAZZI anak sendiri..
Nak tido pun ada stalker..

Sesi beramah mesra dengan Dak Boy selaku abang..
Or..is it sesi berebut ruang dalam playpen...? Hmm

Baru belajar meMUTING...
Suara power gila...terpaksa cari alternatif..
Nak bagi diam la konon..

Hmmm...
Apa nama samaran nak bagi dia ye..
Senang aku nak mention dalam blog ni..
Dak Boy tu sebab ingat ada satu Boy je..
Dah keluar satu lagi ni pun Boy gak...
Jem lak...BoBoiBoy boleh?

Anyway,
Happy Belated Tahun Baru ye semua...
Muahs

6 comments:

aniswany said...

macam2 nk cita kan tp x tercita pun akhirnya..hihi xpa,slow2 akak =D

boboyboi pun okay gak! ahakss

Nini D.. said...

boboiboy..kelasss nickname anak ko...
xpe..pelan2 amik mood..aku tunggu entry2 ko k

aTy _faRed~ said...

eerrr...ai nak dengar pengalaman bersalin u... ;)

Namee Roslan said...

comelnya diaa :D nnti upload lg banyak2 tau. hehe. biasa lah,akak dah kahwin pastu kerja..mmg masa sgt limited pun. takpe..nnti ada ruang masa lebih..akk tulis banyak2 okay ! :D

Mr PenyuBiru said...

comel comel..ni yg buat nak tambah lagi ni..hehe

Liza Razak said...

cepat update entry baru..nak baca !!mesti best :)