Tuesday, December 27, 2011

Kembali bersiaran....

Salam semua...

Apa khabar kawan2?
Hope semua sihat ye...
Sorry la lama aku x hapdate....

Aku baru balik dari berpantang kat kampung...
Memandangkan kat sana xde line langsung
Dan laptop plak cuma 1 aje...
Maknanya aku la yang kene mengalah kan..

Memperkenalkan.....













Sorry..ni je gamba yang aku ada buat masa ni...
ni mmg snap betul2 fresh-from-d-farm...

AYDEAN ARDIANSYAH BIN AZMAN

Ha....sebab dia la aku menyepi...hehe
La ni ngah sibuk lagi sebab baru balik rumah kan...
Next week dah start keje....
Agak kelam kabut jugak la....

Nak mengemas lagi....
Nak handle 2 orang ni lagi...

X sangka...

Dah 2 dah anak aku....
Baru semalam je rasanya kenal En Dadi...
hehe...

Pape nanti aku update lebih lanjut k...
Tq pada yang sudi jengah walaupun aku 'xde'..

P/s: Ngah gelabah menguruskan badan ni...
Alahai....



13 comments:

Makbed said...

tahniah!!! patutle senyap je... comel baby.

Lulu Caldina said...

yeah.... dah bersalin dah.. tahniah :)

NeenaAnuar said...

alololooo.. comey2.. congratss dear! :)

O'gosh said...

mekasih semua...

cik wanie Lovela (CWL) said...

comeynya baby

Mr PenyuBiru said...

tahniah!

wah..ni yg buat aku teringin nak timang anak gak ni..:P

~SHiLA~ said...

congrats.comey baby.dakboy da jd abg dah.hehe

Namee Roslan said...

comel sangat. tahniah akak ! :) nnti update lg baby ok! :D

Model Baju Murah said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

aTy _faRed~ said...

waaaahhh..patut lah lame sangat senyap...adak gak tergerak hati "dah beranak kot"..:) neway.. tahniah.. name nyer sedap..!! ai masih lagi tercarik2 name ni..lepas ni share pengalam bersalin yer..tak tau nape suker sangat bace pengalaman orang sekarang..:)

aniswany said...

YEAY !! HOT MUMMY DA DAPAT BABY =)
PATUT LAMA DIAM,BEPANTANG UPANYA..
CONGRATZ,CUTE BABY =)

Nini D.. said...

lama seh ko cuti...rindu nak baca bebelan tulus ko....welkam back!!

kemain ko kan...dah pun 2 orang!!
tahniah..tahniah...ko bf ke?.kalo bf xpyh susah kurus badan..otomatik aje kurus nanti...

Liza Razak said...

congrats !! comelnyer..jeles pon ade.sbb saya belum ade baby lagi..hukhuk.lepas ni update blog mcm biasa tau :)