Wednesday, September 14, 2011

Percubaan menyertai Si Kembar Upin Ipin

Dear Les Copaque...

Sila pertimbangkan 'kredibiliti' saya ni...








Maybe I can be the next Triplet named 'Apin"
Sekian, permohonan saya...

14 comments:

~SHiLA~ said...

hahaha hadoila dakboy..smpi atas tu pn boleh posing

PinKy MoMMa said...

bahahahaha peminat no.1 ni!
budak budak memang minat upin ipin kan..

sama la ngan my kiddos tu ;p

Namee Roslan said...

number one fan lah ni!! :D sampai gitu sekali dia tengok upin ipin. yg dia letak jari tu kt taik lalat opah ke apa tu...haha

Etong said...

hahaha wahh smpai naik atas meja :)

aTy _faRed~ said...

hahahaha...comel sungguh.. begitu gaya nyer ek.. macam2 bebudak ni..;D

Farzlyna Mustafar said...

figure ada dah tu!

delarocha said...

peminat fanatik ni

Tulus Sweet said...

omg! cousin org pun camni. kalau kat buaian tu sanggup kuarkan kepala nak tengok tv kalau dgr suara upin ipin... miss you marissa! :(

Ijah EmoTemo said...

ahahaah... siap duduk atas meja tu. hihihi. comel!

Sophie Al-Yahya said...

hahahaha..sumpah tergelak baca entry ni. so adorable baby tu. Apin pun boleyhhh..

Liza Razak said...

ni kire obses dgn upin ipin ni...comel :)

aniswany said...

AHAHA APIN..COMEL JEW

sifu im said...

kena wt rambut sehelai dlu baru leh jadi apin haha

| Irfan Roslee | said...

haha..comel je..