Wednesday, September 21, 2011

How can I tell her....?!

Ehem kawan2...
Sorry la lama x bersiaran..
Keje melambak2 minggu ni..
Mmg x sempat nak meg'Hapdate'

Namun begitu,
 'Melenggang kangkung secara laju2'
tetaplah ada...

Silent atau x..
yang pentingnya,
Sume aku 'lawat' tau...
Cuma beza pendiam atau x je...
Ngeh...ngeh..

Tapi ada satu masalah...
(Apa lagi la agaknya...)
Aku try nak g melawat 
Si DIA ni...
Tapi x sampai 2 tet (saat) lagi dah kuar
Mendaalah ni...


Dah 2 minggu aku try...
Korang kene macam aku x?
Masalahnya orang lain nye 'umah' xde plak pape...
Dia je...

Sian dia...
Cemana aku nak bagitau kat dia ye...
Ke aku yang kene buat sesuatu...
Sesapa tolong ajar..

Anyway Neena...
(If you're reading this la...I just wanna say HI..hehe)




9 comments:

PinKy MoMMa said...

boleh je yang buka blog neena :)
hurmm nape yer..nanti ai bgtau neena ya..

NeenaAnuar said...

HI my gosh sayanggg.... alahai siannyer kamoo tak leh bukak ek...

actually masalah nie timbul kalau you view guna IE or Google chrome... the best way to open up my blog adelah guna Mozila Firefox... so far semua kawan2 yg kata tak leh bukak my blog diaorg guna chrome... but then biler diaorg bukak guna mozila firefox.. terus settle problem.. hihi..

so you cuba bukak guna firefox ok dear! thanks a lot for this special entry.. hihi.. terharu laks rasanyer... uhuhu..

Shu Shinju said...

baru nak gi bagitau kak nin...sekali tgk kak nin dah terperasan...hihihi..

kite ok jer buka blog kak nin..:D

O'gosh said...

la ye ke...ai mmg suka Google chrome..sebab dah bertepek2 favourite kan..hehe..xpela...ai downloadkan MF demi kerana cik gojes...

Namee Roslan said...

em benda ni ada jugak terjadi pd org terdekat saya. katanya kalau pakai moxilla firefox boleh buka. kalau pki google chrome x leh.

aniswany said...

WAA SIAP ADA ENTRY KHAS LAGI UTK SIS NENA NI..CARING BETOL AKAK NI ^__^

Ijah EmoTemo said...

hee ijah pun xreti nk buat mcm mana kasi hilangkan benda tu. heheh

Mya said...

ada gak jumpa a few blogs yg kuar menda tu. hee

aTy _faRed~ said...

ha'ah..ai pon selalu kene mcacam tu..lagi2 blog yg ai suker nak pergi.. betul lar..macamane nak bagitau die ek..??