Monday, July 25, 2011

Kesan kata2...

Aku bukan nak mengaibkan sesapa....
Aku cuma nak kata...
Blogging ni kan sume suka2..
X kisah la nak tulis apa pun...

BLOG sendiri...HAK sendiri....
Pendapat sume sendiri....

X payah la nak 
caci maki life orang...
X kisah la dia nak tunggang terbalik 
hat lagu mana skalipun...
Tuhan tu lebih tau...

Nak tau nape aku merepek cenggini?
Meh cepat2 g SINI.....

pehtu....dah ikut pe dia instruct tu...
p SINI plak....

Apa yang kita tulis...
Pe yang kita kata....
Kalau orang lain x suka...
TOKSAH baca...
Jangan hina life dia or doakan yang buruk2..

Aku pun bukan baik sangat...
Tapi xla sampai 'tahap dewa' lagi aku ni nak maki2 orang..

Nampak je macam ai x kisah 'NOK'..





6 comments:

PinKy MoMMa said...

hi mommy..erkk apa terjadi?
dah terjah link2 tu masih tak faham..

aihh yg penting..kita buat hal kita..kan lebih aman..kalau nak menegur biar dgn cara berhemah..jgn dimaki2..igt tuhan melihat..ku pun tak sempurna tapi sebolehnya tak nak menyakitkan hati org..

O'gosh said...

Hi PM...lama x bersiaran....rindu pulak..actually...yang first link tu ada update pasal kebengangan dia kat status2 fesbuk basically...ayat dia mmg agak 'wild' sikit la...tapi mmg style penulisan dia macam tu...tapi, ada sorang komentator tu kan main marahnya sampai buat blog dan komen yang agak x baik la...sampai doakan yang bukan2 kat anak2 dia..mentang2 dulu dia tu agak sosial...x kisah la life dia tu..yang kita ni nape nak terasa sangat..kalau buat apa dia cakap tu diam2 sudah la...ni siap buat entry lagi nak menjatuhkan dia..

Alexandriana Alia said...

hi, 1st time singgah sini.

serius banyak org yg terlalu seyes sangat PEDULI penulisan orang lain dalam blog. sampai over prihatin siap nak betulkan serba serbi. komplen itu ini.

relax2 sudeyh.

~SHiLA~ said...

xsuke jugak kt org cmtu.nk kate² org mcm diri tu bagus sgt!

Mya said...

tulah. tak baik nak ngata orang. kalau kritikan membina tu okay lagi hee =)

PinKy MoMMa said...

alahai mereka2 ni tak fikirkan kesan ke? ari ni kita sakitkan ati org..esok org pulak sakitkan ati kita..dunia kan ada hukum karma..

psssttt rindu kamu juga :)
sihat ke mommy yong gorjes ni?