Wednesday, July 27, 2011

you can call it PEMBAWAKAN baby...

Minta maaf kawan2...
Blog terpaksa dianaktirikan buat sementara waktu...
Aku dah menemui kecintaan baru....







Well....
call it kebudak-budakkan..
Tapi yang pastinya..
MMg sangat mengenjoykan ngadap benda ni..
Dah siap je pasti ada rasa nak buat lagi..
last2...en dadi dan kawan2 jadi mangsa kraftangan baru ni...
Hehe












Sesapa yang berminat nak jadi
BUDAK-BUDAK macam aku ni...
Boleh usha kat SINI k...
Memang senang gila!!!!

Sorry la...
Aku mmg lebih cenderung ke arah 
mende2 boy2 ni dari gegurl stufs...
So, no make up or fashion 'show' from me..
Hehe

12 comments:

PinKy MoMMa said...

teheee serius comel..sat nak terjah link yg diberi :)

kot kot tersampuk juga dgn minat kamu tu hehhee..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmg comel...

buat tuk kina leh...hehehehe

O'gosh said...

huhuhu..bole2..xde hal...tapi nak pos cemana...

Sizzling Suzai said...

hahhaa...alahh chomelnyer ble mak budak mein nih..akk wat sndri ape? woww =)

~SHiLA~ said...

haha.ade sorg opismate pn cmtu.penuh binatang peliharaan atas meja dea.kih3

O'gosh said...

huhu, Buat sendiri okeh...nak ke..free je ai ble kasi...

Lulu Caldina said...

wee memang lawa :)

fazurybeuteq said...

alahai cute nyeeeeeeeeeeee

aniswany said...

COMEL COMEL COMEL....NK JGAK =P

aTy _faRed~ said...

waahhh..comel betul.. ley buat hiasan kat meja opis nih..tak de boring dok pandang fail2 jer... huhu...:)

aswadz said...

jgn sampai bersawang blog ni sudah la ye...

Farzlyna Mustafar said...

eh..ko pegnen ke........ nw..comei ar katun2 tuh