Wednesday, July 20, 2011

Kepada Encek...

Salam Encek...

Saya kirimkan 'nota' ni bukanlah nak bertujuan nak berskandal ngan Encek...Tapi saya nak menyatakan ketidakpuasan hati saya....Saya dah x dapat tahan lagi...Oleh itu, saya x mampu meneruskan sikap simpan di dalam hati saya memandangkan kelakuan Encek makin menjadi2 terhadap saya.

Saya nak tego sikit perangai Encek tu...maybe Encek x perasan....atau mmg suka berkelakuan macam tu....Saya rasa bukan saya je yang rasa terganggu..malahan ramai je perempuan2 kat sini yang rasa terganggu. Saya tau Encek suka cakap lepas...tapi kadang2 pertuturan Encek tu melampaui batas hinggakan kami malu dengan kata2 Encek tu..Kalaupun Encek nak bercakap lucah, Encek kenalpasti la dulu 'geng2' yang bole melayan Encek tu..Bukan main 'sound' je ikut sedap mulut..kami ni dah habis bersopan dah kat sini..tapi Encek tetap kreatif dalam berkata2...dahla banyak anak dara kat sini...sian depa tu Encek oi! Kalau sampai dalam lif pun Encek nak berlucah...tengok la orang keliling...kan ramai je orang luar...bukan depa je...

Satu lagi, saya tau Encek suka sangat tengok video lucah...sampai ati Encek paksa kami termasuk yang belum kawin lagi tuk 'copy' mende tu dari Encek...Len la citer Senario ke...xpe la jugak kene paksa....Dah 2 kali saya terkene ngan Encek yang buat2 suruh saya tolong Encek buat kerja..tapi akhirnya, pendrive yang Encek bagi tuk data2 tu mengandungi data2 lain yang....isk..isk..memalukan dan menjatuhkan maruah saya je bukak mende tu.....

Apatah lagi baru2 ni ada orang baru je kawen..Encek suka suki je kata dia cuti lama sebab 'air dah meleleh'..siyes la Encek..saya rasa nak penampo je muka Encek..walaupun Encek dah Haji dan tua...saya rasa had nak hormat orang tua saya ada limitnya...Saya peknen ni pun jadi bahan lawak Encek...Apa saya buat kat rumah malam2 saya punya pasal la Encek...bukan saya dok tepi Lorong Haji Taib tu pun..sibuk je Encek nak describe2 lebih konon 'kuat ke x kuat' kalau macam saya ni...mmg Encek dah menempah dah maki hamun saya....cuma saya x berani je luahkan kuat2...Ada 4 orang peknen kat sini...sume jadi bahan lawak Encek yang kadang2 macam x munasabah tu...

Macam2 la Encek buat...Bukan stakat isu lucah2 tu je...saya rasa semua benda ada agenda Encek nak buat lawak bodo..sampai cincin kawen saya pun Encek x kasi pakai..Encek kata cincin saya menyakitkan mata Encek kerana mengingatkan Encek kepada cincin RM24juta Datin Sri Rosmah (yang mana tidak dapat dipastikan pun kesahihannya...). Apa la salah cincin saya tu....

Hari ni encek xde...saya rasa LEGA yang amat..harap2 Encek selalu la pegi outstation ke hapa...Janji jangan ada depan mata saya ni selalu....so, xde orang yang paksa saya g makan ngan dia semata2 xde kawan kat sini...sampai saya nak g solat pun saya takut sebab kene lalu depan Encek..takut memikirkan apa lagi nak kene ngan Encek...

Please Encek..bertaubat la sebelum hormon peknen saya ni membuatkan saya meletup 'Bang-bang-BOOM' kat Encek. 

Sekian, maseh.

Saya yang dah BENGANG sesangat!!!

16 comments:

Makbed said...

hoh, Encek ko ni yg sangap ni. pehtu membabitkan org lain plak. repot je weh!

eMMe said...

hai....mujur la takde Encek yg cam tu kat opis saya...fuhhhh!!!!

al-lavendari said...

ish ish ish .. ada lagi orang spesis macam tu kat dunia ini rupanya !

O'gosh said...

tu la...kadang2 bahaya jugak kalo isteri jauh ni...2 dua plak tu...org len jadi mangsa...

~SHiLA~ said...

ish3 da haji pn cmtu.adoi sian bini dea

Lulu Caldina said...

ceh, buruk org macam ni..

Farzlyna Mustafar said...

kenapa pak encek ko ni?

aTy _faRed~ said...

leh buat aduan pade pihak atasan kalau hal macam nih...ni kire sex harassment... cube sekali korang pakat ramai2 saound die... saye dolu2 penah gak ade kes macam ni kat opis... dah tua jugak... saye tak pikir panjang nak bawak isu ni ke atas..sebab bagi saye bab2 macam tu saye tak ley bertolak ansur..sebab melibatkan maruah kite...saye tak pedulik kalau die marah...asalkan hati kiteorang pompuan2 semua senang tanpa gangguan die lagi...[biar kene ngan care nya] :)

O'gosh said...

masalahnya...saya sorang je yang nak ngadu..orang len sangat takot sebab dia antara bos kat sini...pastu director pun susah nak nasihat dia sebab dia mmg melawn punya orang...selain tu, dia mmg bos yg paling berbadan besar kat sini..sume pun takot...saya doakan dai berenti je cepat or pindah tempat lain....

h A n Y S said...

Encek ang ni dah kawen ke belom? kalau blom, patotlaaaah..-.-
kalau dah, kesian bini dia.. =.='

NeenaAnuar said...

perrrggghh!! sadis sungguh org2 camgini... bahayaa2.. kalau dpt chan nak report.. go for it ok!

Eyra Rizal: Your MUA said...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740

ZackJ said...

report aje, kalau dia tu org kerajaan lagi bagus..padan muka org tua nak mampus..aku ni yang lelaki pun rasa geram....

Mya said...

ish encek sape tu? nk masuk ramadhan da ni sobsobbb

aswadz said...

mintak2 dia bertaubat bulan ramadhan nih...

farmys said...

buat la report gangguan seksual..
biar dia kene..