Tuesday, July 19, 2011

Kene simpan duit le gamaknya ni....

Mami's new obsession..
















Sapa la yang boleh tolong realisasikan impian ai ni....

12 comments:

nida husna said...

nak baby ke???

O'gosh said...

nak tunggu kuar baby and amek photo macam ni...

fyna said...

cari photografer yang best2 =)

~SHiLA~ said...

hehe.best² :)

O'gosh said...

tu la kan..dulu x terpikir pun nak amek gamba macam ni..sibuk tenung je..maklumla jakun..hehe

Amy A. said...

tp mcm kesian je kt baby tu...

AZANI said...

o gosh
cer pakat dgn hubby...

he he untuk kamera dan juga baby...

asnizaziz said...

kte suggest wat maternity photoshoot..seronok tgk ada kwn yg buat :D

Mya said...

blogwalking =)

btw, nice photos n nice blog =D

Mr PenyuBiru said...

Sapa la yang boleh tolong realisasikan impian ai ni....

impian nak baby ek? you punyer suami jer bleh realisasikan. hehe

aniswany said...

haaa meh anis jadik photograp nyee..tp nnti anis je yg posing lebih ..hikhik

Lulu Caldina said...

ambik gambar, then edit sendiri, jimat :)