Tuesday, July 5, 2011

Fan PAGE yang x memberi makna..

Aku x sure la page2 ni apa motifnya...
Aku tau..aku publish ni kang banyak la 'anon2' ngamuk jap g..
Tapi ni semua x perlu pada pendapat aku...
Sebab aku rasa macam menyepahkan FB tu je..

Sapa setuju ngan aku...???

Cakap je la depan2...


Perlu ke?


Marah sangat la tu konon...


Macam ni pun ada....


Yang jenis paling banyak dalam FB ngan Youtube...Geng 'Bagus2'

Sebenarnya banyak lagi Page2 macam ni...
Kengkadang lebih ngarut daripada ni pun ada...
Dah macam xde benda nak buat sangat..
Jangan la sampai nampak x berfaedah langsung...

Sebab apa aku kata x berfaedah?
Sebab kalau korang teliti banyak2 status kat wall page tu..
Xde pape yang berkaitan ngan page tu pun...
Lagi ngarut kalau ada 'mutual friend' kat situ..
X pasal2 FB suggest page2 ngarut ni kat aku...

Aku x nafikan banyak je PAGE2 yang ok...
cuma kengkadang tu tekan butang "like" je x mencukupi..
So, pikir2 la sendiri...



9 comments:

cik Dil said...

betul2..dil sokong..pe la faedahnya buat page camni..x faham mak, nyah..^^

Nomaliza Azman said...

Wah, ada ke page camni? :D Tak tahu pun wujud hehe...
Sah, takda kerja...
Dan ada pula yang 'like' ?
Amazing!!

PinKy MoMMa said...

aduh ni sgt free namanyer ni ;)
malas nak like pun..aihh x de kojer namanyer..

fb smakin membuhsankan ekekeke

O'gosh said...

bila tgk page2 cenggini, terus rasa cam FB ni membuang masa dah...

Sizzling Suzai said...

HAHHAHAA..betol2 byk page merepek2 ni tp sy mmg xpnh mek tau so mmg xtau wujudnyer page y akk list kn tuh..hahhaha berak pon mau cerita ka? haiyoooo... =D

AZANI said...

o'gosh


i like.....berkali kali....

aniswany said...

hikhik ..sja nk sronok2 je tuh tp mmg lah Fb skang SERABUT ! ish3 ..

Pupel Liyana said...

dyeowg buat tag2 je tu

░♥si lampu neon♥░ said...

Ni mesti budak budak baru nak up...mak suruh tolong kat rumah taknak...asyik create page bukan2 je tauuu