Thursday, July 7, 2011

Tips Hack Topup Handphone


Hmm..org kata pkai line lg save dr prepaid..tp korg msti trperanjat dgn ape yg bakal aku citerkan ni..
top-pup RM 10 tp blh tahan smpi 1 bulan tak kira la klau korg brgayut brape lama skalipun,hantar brape juta sms skalipun..

Mungkin rezeki aku aritu,pg la jmpa makcik bau2 bacang ngn aku, dia ajr camne nk crossing account,
coz dia keje kt bhgn System Development Telekom.
Kekadang aku tlg gak memenber trdekat topup, tp amik untung sket aar..
Ok, secara simplenya aku terangkan kat korg, tp INGAT JGN BUAT LBIH DR 3 KALI untuk 1 nombor, coz system akan auto detect & batalkan no korg..

Timing nya, korg blh topup pertengahan ujung bulan between 25 hb keatas dlm kul 3am keats. coz dlm tempoh ni, system akan di selenggara, so ada loopholes. kene try & error..
1) beli topup RM 10... gesek & ready.2) korg type < ** REC 10 > , then send to 099013) tgu reply, kat skrin akn kuar satu serial number 6 digit, korg salin tau.4) pastu korg type < ** REC 10> <123456> msuk kan 6 digit td, send 099025) pastu diorag akn reply "insert ur topup num", so korg type 14 digit topup number yg korg beli cntohnya;<01234567891023> send to 099036) tak lama pastu diorg akn reply;

"Ingat ni company opah kau yg punya? msuk toilet pun kene byr 20sen, ni kau nk topup 10 hengget nk pkai seumur idup plak!! Banyak cantik muka kau"


Hah.. tu aar, aku pun tak sangka diorg akan reply macam tu.. kecik ati aku..
Kdg2 diorg reply lebih 'kesat' dari di atas dlm pelbagai bahasa, bleh menitik air mata beb..

17 comments:

PinKy MoMMa said...

hahaha tertipu kak bedah..citttt!

~SHiLA~ said...

hahaha..igt betoi² td.kah3

aniswany said...

uwwaaaa JAAT nyeee ...da tetipu nih.nasib xsedia pen n kertas nk salin ... wuwuwuuuuu

O'gosh said...

Hahaha...dah agak dah.....

Pupel Liyana said...

huwaaaaaaaaaaaa.penipu!

aswadz said...

aku dah agak dah. mesti tertipu nyer...

ummi anum said...

ingat betul2...huhuhuh..

taliff said...

wakakakakakaakakak!!!!! Terkono den!

lalacomot said...

ngahaha dah ready nak copy paste dah pastu simpan dlm pale otak nak ajar inche lalink.. sekali huwaaa~ hahaa

Lelord said...

kahkahkah beria2 baca wpun x pakai line maxis

Edy Zaidi said...

haha..siot je

░♥si lampu neon♥░ said...

Hampehhh btul huhuhu

hana sudradjat said...

MATI2 INGAT BETUL

hamzah ian said...

adeh.. haha

bella luna said...

ogosh tipah tetipu.. :p

O'gosh said...

hahaha...siannya...

Anonymous said...

celaka betol!! hahaha pndai ko kncing