Tuesday, June 14, 2011

Dilema perut...

Sangat tension bila orang jeling2....

Tension lagi orang pandang2..

Apatah lagi yang berani bertanyakan kenapa....

Biar salah....

Tutup salah...

Pura2 x heran salah....

Ada je yang nak tego...

"Eh nape ko nampak buncit..?"

Apa hal ni....?

Dah memang aku awal2 stage peknen..

Memang la nampak BONCET!!!

X redha nak tunjuk perut sendiri....

Xkan nak suruh aku pakai signboard

Atau gantung kat leher aku kot...

Bagitau aku peknen...

Pliss la...

Give me a break....
*kan dah beromputih ni...

Ni time aku 'coti2' dari menjaga badan dan diet2 pelangsingan...

Kasi la mak can....!!!

10 comments:

~SHiLA~ said...

aah kn.klu early stage,mmg perot buncit ala² je.da org igt buncit lemak bkn buncit peknen ek.hehe

o'gosh bpe bln da skg?

Nora Shahaira said...

peknen woo...jaga diri bebaik ye...
akak nora selamba je deme ngata ko ni macam ngandung lagi...menunjukkan kebesaran perut la tu..xkisah la, yg pasti tenaga akak lg kuat dari mereka...haha

AyuE SurihanyOt said...

ooo preknen ke..haha ingatkan betol2 buncit, tegar gila la klu mengaku diri buncit..teheee

~cik emmie~ said...

ok lagi tuh.. daripada buncit tapi orang dok ingat peknen.. lagi sedey...

Finaz Jaafar said...

stuju ngan cik emmie tu..
kte tak ngandung tapi buncit..sobbbss

O'gosh said...

Shila: dah masuk 5 bulan...memang style perut kecik....huhu...

memang ramai x sure..sebab malas nak ceciter...so, bila tanya tu terus bunyi macam kite dah demok...hampes je....huhu

Makbed said...

ala..bio la. buncit bersebab. lain la buncit tak pepasal tu maybe le tensen sikit nak menjawabnye. anyway, hepi-hepi ye masa peknen. jangan tensi-tensi.

yey! aku dah nak beranak dah ni. tak sabo rase. hehehhe..

Mr PenyuBiru said...

kalau taknak gantung signboard, cuba try lekat stiker kete yang tulis "mom on board" kat belakang badan.ok gak tu.hehe

Chempaka Sari said...

olo comel je perut buncik pe salahnya... ada baby kat dalam lg comel..hehe



follow ur blog dear..tq..

miszatie said...

perut2 buncit nih kena jaga cara makan n pemakanan..pastu buat sit up..huhuh...tp mcm comel je perut bunci dlm gmbr tuu.huhuh....http://miszatie.blogspot.com/