Wednesday, June 15, 2011

Bila rindu di kemuncak...(X ble bla statement..hehe)

Arini perasaan ala2 romantik sket...
So, aku layan lagu ni..
Gila best lagu ni..


Al-maklum la...
En dadi xde skang ni..
G outstation kat KK plak...
Dah la last week pun outstation gak..

Time2 kene tinggal ni la nak gatai
Rindu kat dia plak....
Kalu En Dadi ada kat umah xde plak rase macam tu...huhu

Sebenarnya banyak version video ni..
Aku nak tunjuk yang ni sebenarnya...




Tapi kalau klik je kat dalam blog ni terus dia soh p tengok kat Youtube...
Takut ada yang malas je...ne tau..

Nape aku suka yang ni?
Sebab berangan la konon nak gedik2
Macam ala2 'jatuh-mati-gojes' (drop dead gorgeous) la gitu
Konon nak buat kat En Dadi la nanti bila dia balik....

Padahal....
Perut buncit ada hati kau nak pakai cenggitu...harhar
'Taat' kat suami la katakan..
Tapi taat pada aku bukan sekadar layanan A atas katil je
Macam yang sibuk2
Dr Rohaya - Presiden Kelab Taat Suami
Tu suruh buat...

There's more than that of being a wife...
Perut dia..grooming dia...busuk dia..wangi kita...
Banyak benda lagi ble dilayan...

Dan yang paling best,
Rindu2 macam ni kan...
Perasaan cinta tu adalah halal
dan yang paling terindah...

Sapa yang dah kawen tu tau la...

Yang x kawen tu...
Nasib la dosa tunggu time je..
Ye la..even pegang2 pun kan dah dosa....
iye dok....lalala

P/s: Balik cepat la En dadi oi...
Dah melalut sangat dah ni...
Wuwuwu...



7 comments:

PinKy MoMMa said...

hahahaha ramai tul yg jiwang ari ni..x pe halal..

yang i sokong u ngan kata2 di atas tu..byk lagi yg boleh di layan..
ku rasa dr. tu kena kaji balik kata2 dia kan..mungkin maksud dia lain tapi istilah yg di gunakan sgt tak sesuai..byk lagi istilah yg indah di sisi islam..

O'gosh said...

sebab mulut badan binasa..dia cakap macam tu as if dia yang menyokong pelacuran je...maybe niat dia baik...tapi cari la contoh dan perbandingan yang sesuai...

~SHiLA~ said...

hehehe..rindu-rinduan ek..xpe kene tinggal..kn syg isteri tinggal²kn.haha

Makbed said...

aku suka lagi shania twain yang itu..

en_me said...

layanns.. ehehe

Mr PenyuBiru said...

kata org, sayang isteri tinggal tinggal kan. :D

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kadang² kina pun rasa mcm tue tawwww...