Monday, May 30, 2011

Nak tanya sikit...

Selamat pagi....

Rindu lak nak membebel kat sini...
Last week cam nak xnak je kan post entri..

Maklumla...
Peringkat awal memBUYUNG ni
 Memang macam2 mood swing ada...
Kejap ok..jap x ok...
So baik aku BW je...
Tu pun larat nak berjalan kat tempat2 yang biasa aku pegi je..
Yang lain2 kene postpone dulu...

OK la..
Ni aku nak mintak tolong sikit...
Tolong la jawabkan sket kekonfiusan aku..
Aku dah try tanya ramai kawan2
Termasuk ngan En Dadi sendiri...
Tapi bila tanya reaksi mesti pelik2 aku dapat
Selalunya pandangan slack la...
X paham aku...
Jawapan x dapat2 gak...

Kalau sudi ble la tolong jawabkan ye..
Ni jujur nak tau kenapa...

Ok...
Nape kalau aku g kedai jual burger yang tepi2 jalan tu
Time aku mintak hotdog je, mesti bebudak jual burger tu gelak2
Sengih2 kat aku....
Y la...aku salah cakap ke...
Bila aku tanya diorang kata xde pape....
En Dadi kata..."Mami ni...Lucah la..."
Aik? nak makan pun....lucah mende la plak..


Apa la dosa Hotdog ni ek...

Kalau aku g Mekdi ke...A&W ke..
xde plak orang nak sengih2 ke or gelak2 kat aku...
Yang logik nya...
Mekdi xde hotdog..
So, memang la xde orang gelakkan aku kan...
Tapi A&W tu ok je...

Then lagi satu...
Ni terjadi masa aku pregnant Dak Boy dulu...
Selalu berkenan nak makan nasi lemak singgit...
Then time aku beli tu..
Aku perasan orang tu mesti senyum2 je kat aku..
Sebab aku comel sangat masa membuyung tu ke hape..
Aku pun conpius..


Dulu harga 50 sen je... skang mana dapat dah..hehe
Nape agaknya ek...
Sian 2 makanan tu jadi mangsa...
Sampai aku segan nak beli..
Selalu kalau teringin.
Aku bantai soh En Dadi je blikan...
Sebab ai dah malu u...
Kang ntah pape je kene senyuman bermakna..
Mental aku...!!


Sesapa tau????


P/S:Sib baik skang ni bantai teringin nak makan yang western2 jek...
So, x berapa ada masalah la...


10 comments:

Makbed said...

aku bagi tips la.


lain kali ko gi kedai beger tu ko sebut "nak hot mama satu.."



aku pon camtuh gak masak ngandung 4 5 bulan, asik nak makan beger, hotdog..berger...hot dog.. pastu gilo nk makan beef steak. lepas dapat makan steak kat TGI hari tu aku terus senyap. sebab sedap gila. berbaloi la bayar 50 hengget.

O'gosh said...

hehe...betul gak tu...ko ni slalu la buat aku terliur...dah cakap pasal TGI la plak...

Aiman Ariffin said...

Oh my gosh, those perverts! I guess its all about dirty thinking and you know, some things are just better left to be not known. lols. If u wanna eat it. just eat it! haish, mcm2 la dia orang ni

AZANI said...

cakap cam ni, apa gelak gelak , akak tak nak beli kat sinilah...

SizZLing SuZai said...

SALAM.kak thanks 4 always let a nice comments on mine ^^ hehe...seb beik sy xpnh lg rsnyer kna glak bli mknan2 xberdosa itu..

hahaha..agaknyer time akk mnta tu muke pnoh ngan prasaan kot! haha =D

btw, kak maybe xtrlambat lg..congrates 4 d baby ek! ^^

Sarah Khan said...

salam ;)

haha dorang tuh fikiran macam2. kadang2 yang di luar jangkaan. biasa lah tuh.

kadang2 ingat benda tuh pervert ke hape padahal makanan kot. huhu

Lulu caldina said...

hoh betul luu pun taj faham kat situ.. entah apa maksud mereka gelak2 tu eh

PinKy MoMMa said...

mereka ni suka kona pikir yg bukan2 huhu..kita sama lar yang..masa abg long smua western..dh mcm anak omputih..nasi masuk je muntah..
yg adik..nasiiiii jer..alahaiii
kemelayuan skit ;p

pssttt ke kamu order muka tu beriya sangat hahahaha ;D

jg diri ye mak yong gorjes..
bile baby besar skit nnt dh ok lar tu ;)

penyisir rambut said...

da dalam fikiran lucah,,
sume benda terbayang lucah...
ceh...

aswadz said...

budak2 zaman skang mmg cenggitu...