Tuesday, May 24, 2011

Manisnya berBLOGGING...

Rasa teruja sangat...
walaupun sebenarnya teruja sejak semalam
Tapi x dapat menghapdate 
Sebab PC ni x izinkan...
Banyak hal la plak....

Tapi xpe..hari ni dah ok...
So...nak story sket..
1stly nak ucapkan ribuan terima kasih 
kepada..


KomenSen

Sebab dia suka dengan entri 
ala2 bengang aku pada sorang blogger
Kalau sapa yang x tau..meh baca dulu kat sini...
Dia siap publish balik dalam entri dia...

Maybe benda tu biasa pada korang..
Tapi pada aku amat bermakna...
Maklumla sebagai blogger picisan..
Jarang2 orang baca dan ingat apa yang kita tulis..
Orang nak baca pun dah satu rahmat..
TQ anyway pada semua...

Satu hal lagi yang buat seronok berBLOGGING ni
Selain kita kenal ramai kawan2 baru..
Update tentang info2 baru..
Aku dah 2 kali dikejutkan
Oleh kawan2 lama aku

Err...xyah la tau nama sebenar dia...
Memang lama gila dah ni
Kalau ikan disimpan macam ni dah jadi pekasam dah..
Kawan aku zaman sekolah rendah dulu tau...

Al maklum..
Aku ni selalu kene tuka2 sekolah dulu..
Bukan sebab aku nakal ke apa..
Sebab ikut mak aku pindah keje yang jadi macam tu.....
Bukan senang aku nak ingat2 orang ni kalau x cukup unik...
Haha..

Sebab BLOG ni jugak aku jumpa kawan yang memang LOST
lama gila dah aku cari..
*ele..sebenarnya jenuh depa yang cari aku..
hehe

Kantoi lak main kaler2 dulu...hehe

Baru la otak sempit aku ni tau yang senang2 
je dia ble detect aku kalau google...
Pastu senang2 kata muka aku nampak lain...
Cis....tatau la lain tu lawa ke tak maksud dia...
Last jumpa darjah 6 kot..


Tapi takut gak kan...x privacy la idup aku pasni...
Kang ter'Glamer' secara x sengaja...hehe..
Padahal nak suka2 je jadi Blogger...
Kuar plak ayat perasan...Hehe
Jangan marah...!

P/s: Pasni xyah la guna Jejak Kasih dah...
Sume pakat cari kawan2
GF..BF..Laki..Bini ilang dalam Google je...
Lalala




9 comments:

PinKy MoMMa said...

ahahahaha google je tak menahan tu ;p

pasni leh try search pakai google ekekeke

al-lavendari said...

terima kasih kerana linkkan entri ni kat blog saya ..

memang manis dan seronok blogging ni .. saya dah jadi ketagih sekarang ni. hehe

~SHiLA~ said...

hahaha..gugel je sume ek

AZANI said...

assalam 'augustina"


tu lah blogger tegar akuyangakut ada berpesan kalau bolehapa jua maklumat yang boleh menjerat kita seperti ic, nama,alamat,syarikat, janganlah di tempel di alammaya, melainkan LHDN (yang ini pakcik tambah)tapai kalau dah, nak buat camana, tawakkal je lah, harap harap ok.

Lizzie Yasmin said...

aku tak pernah pun jmpa kwn lama dalam blog nie lagi.. tapi kkwn sedara mara aku yaNG TEPEK MUKA KT BLOG AKU RAMai lar..

Mr PenyuBiru said...

kalau guna nick atau nama sama macam kat sekolah dulu, mmg mudah kawan nak jumpa tapi kalau guna nick cam aku ni,mmg takkan jupe aa.hehe

eqbalzack said...

mmg seronok berblogging tapi kena hati2 juga. ok...

Anonymous said...

simplyakuogosh.blogspot.com is awsome, bookmarked!

[url=http://www.buzzfeed.com/bookie/unlock-samsung-blackberry-nokia-lg-motorola-an-39dn]unlock blackberry[/url]

hamzah ian said...

internet terbaik