Monday, April 25, 2011

Pemenang satu suku

Tepat jam 12, aku nak gtau gak pemenangnya....Thanks sebab sudi baca...walaupun x sudi nak join contest aku ni...*x nanges...x nanges...sob..sob..

Aku x marah pun...Apatah lagi terasa....Aku paham..Maybe susah sangat kot...sampai orang takut nak join....xpela....Ni buat aku sedar yang aku belum layak menganjurkan apa2 contest....

So, hadiah aku simpan....lalala...

Dan pemenang saguhati yang sudi mengejoin...walaupun hanya betui satu jek....adalah PINKY MOMMA..

Klik tuk pembesaran yang sihat...

Bukan bias ok...memang dia je sorang yang join...dan layaklah kalau aku bagi dia hadiah sagu hati tu....

So, PINKY MOMMA....silalah jangan lupa e-mail saya alamat ye di augustina_early@yahoo.com....TQ

dan jawapannya di'REVEAL'kan...






Sekian Trima Kasih....


6 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahahaha yayyyy menang walaupun 1 je ahahaha
lawak la ;D

x kira janji menang..smbil lambai2 mcm miss world lagi ;p

thanx dear!

fadh leyanie said...

nak jugak hadiah,,^^

O'gosh said...

heheh..mana alamatnya pinky momma oi...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alamak betul2 ke ni..huhu ok ok send skrg ;p

L said...

nk komen jugak sbb nk kene syg lebey,, hahahahaha

Mr PenyuBiru said...

alamak..tak tau pun ade kontest..