Friday, April 22, 2011

PINKY MOMMA...daku memang pelik skit!


Setelah sekian lama baru dapat mengeJOINkan diri
Dalam segmen tajaan PINKY MOMMA...


Ye...
Bertepatan la ngan tajuk tu....
Sememangnya la daku ni pelik skit...

Sebab aku ni jenis yang memang dikenali
Sejak azalinya 
Kuat mentekedarah...
Sume benda aku balun...
TAKDE pantang2 punya...
Dahtu mentekedarah laju plak tu...
Slalu En Dadi kene tinggal makan sorang2
Sebab aku dah abis makan dulu....

*Bayangkanla bila masa kene pantang makan
Time berpantangkan Dak Boy dulu...
Sawan jap aku...
Tu xle...ni xle...

Memang secara normalnya aku 
Sangat la x memilih makanan...
Nak2 kalau yang pedas...
Lagi suka bangat....
Walaupun aku x pernah try ke..dah penah try ke...
Sume aku makan..
Sebab aku memang suka explore sume makanan..

So...
Korang2 bole la ajak aku g makan kat mana pun...
Aku yang paling senang skali nak bawak g majlis...
Sume aku bedal...
Kalau sedap lagi la tambah licin aku makan...
Haha..

Ada sekali tu aku ngan kengkawan kene g
Kenduri kawen member India...
Aku tengok ada melayu makan..
Melayu yang hidang...
Aku bantai bedal je la....
Pulak tu jilat jari style India la jugak...
Menghormati majlis orang la katakan...
Tapi membe aku tengok aku lak yang rasa nak muntah.....
Haha..ada kene mengena x cite ni...

Pelik ke x pelik tu PINKY MOMMA...
En dadi panggil aku 'Telaga Buruk'
Kalau sesapa x paham ngan lawak dia tu..
G tengok citer Pendekar bujang Lapok
Tang yang diorang g bertapa tu...
Kan ada dua perempuan bergosip nak buang sampah kat perigi buruk
Tempat si aziz bertapa kot x silap....

Aku diibaratkan macam tu la tu...

Agak CIS kan...


Tengok la keadaan perigi tu.....

Tu consider macam dalam perut aku la tu...
Macam2 ada..
HOHO

Biarpun pelik...janji senang nak bela....
Lalala....

9 comments:

azzey said...

saya pon klu mkn mmg laju...hu3..

O'gosh said...

hehe....x feel la makan slow2 kan...dah biasa kejar masa lak tu...

nurul nadia nasir said...

salam !singgah dari blog pinky momma!hehe best2 sgt pelik ;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jangan makan laju laju nanti buncit dan boroi

Misz Muffin said...

uish.. jgn telan laju sgt kang tercekik.. haha

fadh leyanie said...

jilat jari style India..mesti sodap tu ! kalah KFC..

KizZ said...

Hihi..Kiz pun same..Kuat makan dua-duanya...g shopping mall habis duit banyak kat makan je..haduiii

fyna said...

haha samala kita..semua bedal! eh lain kali jom p kienduri sama2! keke

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

darling entry utk kamu ;)

makan byk pun badan maintain weiii..jeles okeh!

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/ya-allah-ni-makan-ke-telan-nih-bela-jin.html