Friday, April 29, 2011

Mungkinkah.....

Salam sejahtera kawan2.....
Sorry lama tinggalkan blog sepi tanpa khabar berita...
2 3 hari ni broadband x ok.....
Arini pun amek masa nak berBlog jap
Walaupun ngah MC...

Time peknen ni macam2 la halnya...
Pitam la..penin la..loya la...
Sapa2 yang jadi bos tu...
Bawak2 bersabo ngan karenah staff yang peknen tu....hehe

Bos besar aku pun baru je tau aku peknen..
Patutla dia perli2 aku time aku tebiat 
Pakai baju kurung p opis...
Maklumla....jarang2 berlaku...
Aku explain la yang baju banyak dah x muat....

Dia ble perli aku kata macam nak g raya la...
Suh aku kontrol makan la...
Banyak melantak dari wat keje la....
Kiranya sesedap oren je la dia ngata aku
Rupanya dia x aware yang aku peknen...

Sampai tepuk dahi member tu..
Maunya tak...
Kat opis yang x seberapa ramai ni...
Sampai ada 3 termasuk aku yang memBUYUNG....
Huhu...

Nak wat cemana kan...
Dah rezeki...
Anyway...
Selera makan aku dah makin ok nampaknya...

Tapi satu masalah plak...
memanjang tekak ni berkenan kat western food je....
Kira yang melayu2 nye masakan ni x lalu tengok...
hmmmm...

Kalau masa ngandung Dak Boy dulu 
Aku asik berkenan nasi lemak singgit
(akibat tertengok cerita "Minah Lodeh, Tipah Lepat"
 time bulan posa dulu tu la..)
Skang asik tengok Junior Masterchef Autralia 
dah tekak nak melantak western je....
Ngada la konon...
Nasib baik En Dadi Layan je...

Agak2 korang la....
Secara teorinya...
Dulu kalau makan Nasi Lemak 
Dapat Dak Boy
Macam ni....


Kali ni asik nak makan western je 
Ada x possibility jadi 




























Macam ni..















Hehehe.....
Walaupun berangan...
Tapi aku nak Aminkan jugak......

4 comments:

Lulu caldina said...

lulu aminkan juga, semoga sepasang..ngee

O'gosh said...

hehe...maseh...maseh....

fadh leyanie said...

wah asyik mngidam western..baby pun rupa western..jaga diri baik2 .

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aminnnnnnnnnnnnn..wah panjang ni ;)