Tuesday, March 8, 2011

Akibat blog terabai.....hadiah pun babai....

Oh....aku baru berkesempatan aktif
berON9..

Sorry sangat2 kawan2...
banyak sangat komitment lain yang aku 
kena jadikan priority....
Priority sebagai wife....mami...dan....student..
Nama je on-leave seminggu....
Tapi pack sangat masa sampaikan aku
terpaksa 'abaikan' blog ni kejap....

Anyway...
Tq kepada yang masih lagi
setia dengan blog yang x seberapa ni..
even aku terlepas peluang nak menang hadiah dari Nini D..
(dah menang...tapi lmbt bagi feedback...maka hadiah tu bukan milik aku dah kot....)




Kesian cik Nini D beria2 'tunggu' aku nyer respond...
sampai tinggal komen lagi dalam blog...
nak buat cemana....isk!

Xder rezeki......Uhuk!!




Diam x diam...
dah mencecah lebih 300 orang follower dah...
impian nak buat contest pun patut dah boleh dilaksanakan....

Nantilah....
sebab belum boleh decide lagi nak buat
cemana...

till then....
TQ sesangat sebab SETIA


Sayang korang 
KETAT...KETAT....RAPAT...RAPAT....ERAT..ERAT.....!!!





3 comments:

Muhsin Aminudin said...

tak bleh claim ke hadiah tu?

O'gosh said...

entah...dah tarikh tutup dah semalam...dia dah start pos barang....xde rezeki....xper la....uhuk..

Heidi Shafiq said...

nak hadiah kete myvi ! nak hadiah kete myvi !