Tuesday, February 8, 2011

Makbed 1st GA : Sushi Oh Sushi....

Aku memang berkenan ngan si MAKBED ni..
Bukan berkenan nak bertenet ngan dia..
Aku kan mak budak..dia lak mak buyong...
Aku suka blog dia...
Ble melegakan migrain ngan keboringan 
Yang kadang2 tahap cipan...

Puan Makbed

GA dia ni senang je...
Cuma dia p lak buat macam2 syarat..
Saje la tu nak buat orang gelabah la kot..
Disebabkan pasal makan...
Tu yang aku JOIN tu...

Masa dia umumkan Ga dia ni lagi 
Aku dah terkinja2 nak buat...
Konon tunggu sampai 
Ada masa nak g Sushi king la konon
Planning nak amek gambo tuk show-off
Betapa ngerinya bila aku 
Melantak SUSHI...hehe
Tapi hajat x kesampaian..
Sebab x dibenarkan amek gamba.
Apatah lagi nak berposing..
Hancur punah harapan nak beraksi
Ala2 Fear Factor kat si Makbed ni...Uhuk!

 
Ni aku GOOGLE je la gambo sushi x-ori ni..
sabo je la..
Nak tunjuk masak / buat sushi haram aku x reti...
Nak kasi resepi ble...
Tapi x aci la..sebab confem aku google je kan...
*psst...kalu nak ko gtau la...aku carikan...

Ni konon aku buat la ni....tangan aku ble tahan putih gak..
K la..k la..disebabkan aku x tahan nak gak show off
Aksi aku makan Sushi ni...
Ni aku edit gambo Dak Boy konon2 suap Sushi kat aku...
Sebab dia memang makan gak sushi tu...
Dan memandangkan memang kalau x abis makan
Sume dia jolok kat mulut aku..
Kira Ok la tu....

Jangan TIRU aksi ni ye...
Aku nak ajak semua kalau boleh..but specifically aku nak ajak:


Ni pun aku suka gak die nye mengarut...tatau la die sudi ke x..

Sesapa nak join jom le..
Last date dia hari yang kena kontrol ayu
Xle makan banyak2 sebab 
Hari Kekasih...

Chalo bebeh!!

3 comments:

Heidi Shafiq said...

hahahaha.. adehh.. mane die tau ni aku kuat mkn? rahsia kerajaan dah bocor..!

Makbed said...

Takleh tangkap gambo kat sushi king ke? dekut le dema ni. Aku pun suka sushi gak. takde resepi takpo. Sushi sedap makan kat kedai je.

O'gosh said...

@Heidi Shafiq: Aku tau la....
@Makbed : So..diterima la ni ye.....hoorey!!