Wednesday, February 9, 2011

CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS

Si Makbed ni p tag aku plak dah....Adoi ai!!
Bukan aku x suka...cuma sebab aku ni memang dah muncung...
Susah la sket kalau nak melawakan muncung aku ni...HAHA

Disebabkan nak nak bagi support selain dipaksa rela dek makbed ni
Aku join gak la walaupun aku tau aku nyer muncung ngalahkan
Si JOYAH SPORT - dalam majalah Gila gila dulu...

Cik WawaWinkie
Senang je dia punya syarat kelayakan...tapi yang poning acik la...
Sobab eh aku nye muncung akan menyebabkan aku jadi pengkalah nanti....
Dan sebabnye bila dah bergambar tu
Konfem la aku perasan dan terlebih bergambo...
HUHU

Tengok...xyah effort banyak pun dah memang muncung
(nasib soh letak satu je...)

Aku nak tag mereka2 ni...
Sebab aku nak sangat tengok muncung diorang...
Dan juga sebab biasanya awek2 yang pandai muncung2 
Time bergamba ni..
*Mak budak macam aku memang x releven dah nak muncung2 ni..


Bebel panjang2 buat mulut aku rasa 
Tambah panjang dan tambah muncung plak...
So, marilah....MUNCUNG beramai2!



13 comments:

apezs shah said...

salam

good luck hehe...
but tak yah muncung pon dah mmg yea..:p

O'gosh said...

@apezs shah: Haha..tau xpe..

Lulu caldina said...

good luck dear..ngee

Masy said...

muncung pun bole buat contest eh.. hahaha

Makbed said...

yaaahhaaa...

O'gosh said...

huhu...TQ

SizZLing SuZai said...

salam..haha XD tol2 effortless gler..haha
thanks a lot 4 d tagging..lorr terharu betol! X) k k u dd tag ni 1st person plak, wajib join lah ni..hehe good luck gak ek!

O'gosh said...

@SizZling Suzai: ha...sila...sila...tu gambo profile tu dah bleh join dah tu...lawa dah....

pak long said...

salam...
muncung jangan sampai leh sangkut baju erk...
moga berjaya hendaknya

O'gosh said...

@pak long: Haha...ok la tu...ble jimat ruang..

Mr PenyuBiru said...

kontest muncung pun ada ka? hehe.. pepehal good luck!

kelip_kelip said...

kelip_kelip da try...tp nmpk mcm over sikit...heheh

niDa said...

erk... contest die cam segan je nak join.. hihihihi..