Tuesday, February 8, 2011

Dilema motor..

Aku geram btul pagi ni..
Ble lak bangun lambat..
Dua2 jam laki bini x bunyi...

Slalu dak boy dah bangun dah kul 6 
Klepek2kan(tampar manja) tangan dia kat muka aku...
Ni tak..aku tersedar sendiri kul 7..


Apalagi..kelam kabut la siap2 sume..
Nasib baju stail dah iron awal2 skali GHAP seminggu terus..
Kalau kes2 macam ni leh la nak kejar timing lagi..
Last2 kuar kul 8 dari umah..

Zup-zap anta dak boy kat umah pengasuh.
Then baru REMdrift g keje...
Dalam pada jem tu aku sempat la jugak 
Terpandangkan perkara yang selama ni macam x perasan pun...

Slalu aku nonong je kalu nek motor ni..
Maklumlahhhh..
Aku kan pessenger je..
Bukan driver...HAHA

Tapi arini aku rasa macam 
Eh..Eh...Huduhnya...
Aku macam tu gak ke...?!

Macam2 stail orang nek moto ni...
Ada yang elok...tapi banyak yang x senonoh jugak..
Ye la...dah la jem kat Jalan Ampang tu...
Mana la nak perasan 
Senonoh ke idok duduknya....

Disebabkan HP aku bateri dah 'kong'..
Dan aku x sempat nak amek kamera dalam henbag...
Aku GOOGLE je la aksi2 orang nek motor ni 
Yang buat aku rasa nak g mintak tolong orang2 yang DESIGN motor ni
Buat sesuatu...

  
Pakai skirt gini memang la nampak romantiknya...
cam iklan ENCHANTEUR kan....
Tapi korang bayangkanla time jem macam kat KL ni...
pastu vespa tu nak kena selit2 celah keta..
kot kain tu tersepit or kaki dia langgar pintu2 keta..? 
BAYANGKAN.....aku rasa dah x senyum lawa macam tu dah...

 
Yang skirt labuh ble maaf lagi....Kalu skirt macam ni? 
OMG...OMG ke....ni la antara punca statistik kemalangan meningkat.....
Sebab driver2 xle fokus......huhu...
dahtu senonoh sangat la pompuan dok macam tu...please la....

Yang macam ni lagi aku kesian....bukan stakat kat anak2..
kat mak bapak skali....nak marah 100 percent pun xle....
ye la...kot2 memang bapak x mampu nak bli kete...nak buat cemana.....
cuma melampau je la...len kali xyah bawak la kot budak2 tu...

Erk..yang ni? xde plak peraturan kata xle..so...aku nak cakap pe...

Kalau macam ni...ngan aku2 pun x naik moto dah....

Tapi fokus aku kat pembonceng motorsikal perempuan la....
kalau sama species xmau plak pegang...
Kalu ngan BF.....kemain...!

Yang nak sangat tayang underwear tu plak...
pastikan spenda tu x compang camping ye...
tercemar mata aku...

Huh....
Len kali kena take note dan bersopan santun la aku nak dok atas motor...
Huahuahua.....




4 comments:

pena mata bulat said...

i like pix yg last skali...lawa moto die

O'gosh said...

@pena mata bulat: heppp...moto ke lain tu.....tau la suka benda bulat...haha

fafofeh said...

HAHAHA bestt :D

sembil9n said...

merempit di pagi hari :O