Monday, February 7, 2011

Sebab2 Aku harus DIMAAFI....

SALAM Kawan2...

Sebelum pape aku nak mintak maaf sebab aku tau aku salah...
Salah sebab x UPDATE lama dah..
Patut aku nyer target 1 POST sehari...
Tapi sebab aku 'perasan' konon2 'cina celup...
Aku pun cuti x hengat dunia...hehe

Sebenarnya ada 2-3 alasan lain...
Ni la yang aku nak gtau ni...
Supaya korang2 x anggap aku ni ambik mudah je blogging ni...Chewah!!

Ok....Sebab #1 ialah...

  • Aku se'family balik Kampung la...ni tengok ni...langsung xdek coverage..apatah lagi aku yang guna YES broadband ni...lagila...Jangankan kata tenet....GPS pun kena reset banyak kali sebab x jumpa location...Stakat HenPone nyer coverage adalah....3G ke...100G ke...jangan harap!!



Sebab #2 pulak ialah...
  • Aku ada gak kuar g GAMBANG-KUANTAN-CHERATING all in 1 day....Tapi tau2 je la...memang la ada tenet nyer coverage..tapi aku yang xle cover tugas aku sebagai wife-mami-menantu yang baik....jadi...nak xnak, kena FAMILY 1ST jugak akhirnya...cayalah..! satu post yang aku wat tu pun curi2 edit je sebab dah tinggal EDIT je...

Sebab yang ke- #3...
  • Sabtu aku dah balik....tapi sampai arini aku x abis mengemas barang2 lagi....biasala..aku kan SEMPOI punya orang...tunggu ada orang dah bising baru aku kemas sekemas2kemasnya....hehe
Dan sebab #4 pulak ialah...
  • Aku try update a.k.a post satu entri la konon kat opis...(diam..diam...jangan cakap pape OK!) but tenet kat sini lak wat hal...naik TENSI aku....haisyh....

So...terpaksa la aku post guna HP sebab xnak nampak macam aku ni hangat2 taik kuda je ber'BLOG'ing...

So korang2...

Terimalah alasan aku ni ye.....hehehe..*maafkan saya penunggu GUA.....


4 comments:

Fifie Mawi said...

huhu... lme sngt cuti.... best nyer gi jaln2...

mamasuri said...

eh..orang kuantan yek..
samalah kte...

Makbed said...

anda dimaafkan.

O'gosh said...

mekasih penunggu gua...hehehe