Tuesday, December 21, 2010

Nape best jadi POMPUAN

Ini bukan entri bias okey...
Ini adalah entri yang berbaur
MEMPERTAHANKAN DIRI
dan kaum2 hawa yang seangkatan dengan aku...


1st of ollss..

nak ingatkan.
I x EMO okeh....

aku cuma nak berkongsi kenikmatan menjadi wanita kepada kekaum ADAM
*x kisah la spesies ADAM LAMBERT ke...or BRIAN ADAM skalipun..*




ok

sila teruskan membaca dengan kadar PROFESSIONAL


1. Pompuan leh pakai MEKAP..lelaki xleh


ha....tengok..kalu lelaki mekap sure x SELAWA pompuan kan..
kalu yang lawa tu maknanya  dah jenuh la die mem'bikin' tu...
AUWW..jangan marah...

2. Pompuan ader banyak daya tarikan semulajadi

Atas..bawah..
Sume ble membuatkan lelaki x tido siang malam..
dah biasa nampak pun nak tengok gak lagi...
*punya indah ciptaan tuhan..dan punya jahatnya syaitan*


3. Pompuan ble merasa melahirkan anak

Memang la sakit...tapi berbaloi2...
Lelaki x tentu lagi bley tahan sakit macam tu...
Pastu sure la BABY sayang lebey kat mami die sebab ada 'bonding' yang kuat
Syurga kan bawah tapak kaki IBU...

4. Pompuan bleh merajuk nangis2...tapi lelaki kalau merajuk nangis2 orang sangka 'tuutt'


Dah lumrah pompuan 'sensitif' so orang akan ok-ok jer la walaupun x redha..
Kalau lelaki crybaby..
Terus kena cap yang bukan2 nanti
5. Kalau angkat barang berat2, pompuan leh wat2 x larat, soh jer lelaki buat...
xkan kena marah punye.. 
*bukan baek punya ye*

so, pompuan2 sume leh jaga la tulang belakang memasing...
kurang la risiko oesteoporosis
(betul ker aku eja ni)

6. Pompuan kalau membeli pandai Tawar Menawar..

So balik pun ngan muka ceria...
Sebab ble dapat banyak barang kalau pandai bargain..
7. Pompuan ble EMO
Lelaki xle...

Selagi x redha ombak di hati, jangan berenti
Kalau lelaki, diam jer seribu bahasa..
Tu yang cepat tensen then tetiba tau2 je naik kaki tangan...
Tak elok tau!!
8. Pompuan ble kontrol ayu..
lelaki..?!

Aduh..kadang2 tu muka dah la x ensem..
Bau badan dah 8 macam..
Kuar lagi yang bukan2...
-UHUK-
9. Fesyen pompuan selalu update..Lelaki balik2 jeans ngan t-shirt je..


Kalau x bagi update kang, dapat yang ketinggalan zaman lak kan...
bosan kan....

10. Aku tau aku istimewa sebagai perempuan....SO?
*ang ada masalah kaa...*


Bersyukurlah menjadi ciptaan terindah ALLAH S.W.T
Jangan dihina dan diubah kejadian Tuhan...
Tak baek kan....




So, Jangan asik nak kutuk pompuan lebih2 k....


sebab



MAK...

ADIK...

MAKWE..

ISTERI...

or even

NENEK

kita pun adalah 

PEREMPUAN

 kalau kita yea yea 'LUDAH'

kat orang lain...

x kira la LELAKI ke..

PEREMPUAN ke....

kan MALU 

nanti nak 'JILAT' 

balik...


*Suka..suka jugak...

Peace-s

2 comments:

Makbed said...

yg kutuk tu gay tu!

O'gosh said...

hoho...PON-pon pun ada gak makbed