Tuesday, December 21, 2010

Blog Teman Udah Setahun GA


Jom join contest nih....

 ada GA sempena besday ke 1 tahun blog die...
hadiah2 pun sangat besh..
syarat2 pun sangat SONANG-BAI-ITU...


Sparklemaneh yang comey

Aku telah di'TAG'kan oleh cik LULU
 skali lagi...

dia memang la saaaangaat rajin men'ENTER'kan diri 
dalam contest2 ni...

jadi aku pun dah ter'JANGKIT'
Huhu...

okeh..
kali ni aku nak TAG

kawan2 baru lak...




referkan lah saya yer...
sebab saya desperate nak menambahkan koleksi SHAWL
tanpa rasa bersalah kerana tidak perlu membelinya sendiri...
*che..che...'saya' lah pulak*




Peace-s

3 comments:

Nini D.. said...

penyertaan DITERIMA & LULUS!! (",)

O'gosh said...

oh...terima kasih BANGAT!!!

ahmad endo said...

steadylah...congrats....hehehe