Wednesday, September 10, 2014

PopArch - Architecture art for your home

Assalamualaikum semua..X lama dulu saya pernah share kan mural di living hall saya yang telah dilukis dengan jayanya oleh Harith Daniel...Sapa yang hilang ingatan tu boleh terjah di SINI..Sejak tu...agak ramai jugala yang bertanyakan mural tu...Well...of coursela..every sweat ada cost dia kan...So bila saya bagi hint2 harga maka ramai jugakla yang telan air liur...Maybe agaknya rasa x sanggup nak melabur lebih sikit untuk painting agaknya....Huhu


Siapa yang dah biasa follow blog ni mesti dah figure out yang saya ni kureng sikit dengan corak2 wallpaper...Bukan x cantik..tapi saya rasa kalau wallpaper macam dah boleh predict kot bila pegi rumah sapa2...Amboi statement...Macam mintak nak kena buang negeri je tu kan...

Xdela...taste masing2 kan berlainan...Disebabkan saya lebih sukakan permandangan dan bangunan so maybe sebab tu saya kurang tertarik dengan motif bunga2 tu kot...wallpaper yang saya berkenan semua corak yang xde jual kat Malaysia..kalau ada pun baik pengsan 80 kali sebelum beli....Gituuuu


Berkenan..tapi xnak melabur banyak untuk painting macam ni...So apa alternatifnya?

Pada yang berminat dengan deco2 permandangan bangunan macam saya...Jangan risau...Dengan ini saya memperkenalkan alternatif yang dah tentunya xkan meleburkan poket korang ....Here it is:

Photo: A piece of architecture and design for everyone.
ArchitectureIsKinky!


PopArch dari Rupajiwa Studio

Architecture Series 01




Artwork No.001
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.002
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.003
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.004
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas
Edition of 30
RM99.00
 
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.005
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.006
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.007
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.008
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.009
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas 
Edition of 30
RM99.00
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00


Artwork No.010
2014 Rupajiwa Studio/PopArch
12" x 12" Print on Canvas
Edition of 30
RM99.00
 
Postage: East Malaysia - RM 10.00
West Malaysia - RM 20.00

Untuk tambah special lagi...boleh jugak tempah custom made frame macam ni...



Sempoi kan...Harga frame custom made macam ni bergantung pada saiz yang korang nak..so harga to be advised upon ordering...huhu

Amacam? Kelas kan PopArch ni...design simple tapi MELETOP gitu. Sesuai untuk orang yang sukakan Architectural Artwork yang simple dan lain dari yang lain sebagai hiasan..Sangat menarik dan mampu milik. Untuk order boleh email kepada saya through 

ogosh80@gmail.com 
or 
rupajiwa@gmail.com

For more services by Rupajiwa Studio..korang juga boleh lawati Facebook page di Rupajiwa Studio

Sekian, TQ for reading
Wassalam



3 comments:

PinKy MoMMa said...

wahh bisnes larling i skrg ekeke..tp u mmg blh dah start bisnes brg2 deco ni..org kretip kan..tangan seni gitu hehehe

O'gosh Iskandar said...

yeke..hahaha...ni tolong2 kawan je ni...kalau barang yang aiolss minat bole je tempek sini....kang tempek gamba bisnes menan kang potong jalan kang..haha

Ayu Jafri said...

cantik-cantik semua... tapi tu la,Ym ni minah mungeee,hihihi