Wednesday, August 13, 2014

Guest Blogger: DIY Guestbook by Ems Greenberg

Assalamualaikum semua...DIY kali ni adalah sangat berguna untuk B2B sekalian...Sapa x terjah adalah sangat rugi okeh...Sebab blog Emma aka EMS GREENBERG ni sangat banyak DIY yang comel2 untuk menjimatkan kos wedding masing2..In fact...ada 1 2 projek saya dah highlight dan jadikan 'pedoman' untuk projek DIY sendiri...X semestinya untuk wedding kan...Kena pandai la pikir nak guna untuk apa..So kali ni ahkak nak highlight Projek Guestbook si Emma ni..



Kelas kan...Dalam blog EMS GREENBERG yang comel ni banyak share berkenaan Wedding DIY's...rasa macam nak putar balik jam sebab nape la dulu aura2 kreatip ni x wujud langsung dalam diri aiollss...kalau x, memang riang ria je banyak benda boleh custom dan jimat...Wedding dia pun sangat comel okeh....


Pada yang rasa macam susah dan leceh je nak buat Guest Book bagai ni...silalah terjah ke blog EMS GREENBERG ni dan tgk sendiri susah ke senang amat nak buat Guestbook ni...Confirm jatuh cinta punya la...Maybe sempat lagi nak buat Guestbook tuk Open House aiollss..hahahaha...#orangxbuatakubuat

So go on guys..sila terjah blog EMS Greenberg ni beramai
and see the magic for yourself.

Sekian, TQ for reading
Wassalam

4 comments:

cik ems said...

thanks sebab share! semoga murah rezeki akak, selamat hari raya. hehe.

imie fatiema said...

alahai chomelnya..

suri said...

sweetnyer... tetiba terasa nak buat diy guestbook untuk wedding adik yang akan datang neh... tq for sharing idea.... dah dapat idea dah neh....eheh

alia farhan Said said...

suka baca blog akak...

jemput ke blog kita akak'

http://aliafarhansaid.blogspot.com