Wednesday, July 2, 2014

Guest Blogger: DIY Wooden Vase by Nana Syazana

Assalamualaikum semua...Ekcited gila dengan segmen ni sebab mendapat sambutan dan sokongan dari blogger2 sekalian..Kali ni saya nak share DIY dari Nana Syazana pulak...Nana ni blogger yang sangat talented sebab dia terer buat Hand bouquet...So pada B2B sekalian..sila terjah blog nana pasni k...Nasib dah kawen..kalau x..memang dah tempah gak 1..Haha


Ok berbalik pada tajuk la kan...Nana share macam mana nak buat Wooden Vase..Actualy bukanlah wooden betul pun..kira faux wooden vase sebenarnya..tapi sangat kreatif dan sangat sesuai untuk digunakan pada wedding or even candy buffet table tema country, garden xpun pada guest table dan table menghidang juadah Raya nanti.....super comel dan murah...!!! Well, itulah tujuannya kita berDIY kan..kalau mahal2 might as well beli je ye x...



Tengok..kalau nampak..batu pun just balut ngan kain tablecloth ala2 lace tu dah boleh jadi hiasan...
Alahai...ngah pikir ni mana nak tiru dan absorbkan idea Nana ni...Idea Nana ni sampai masuk majalah Pesona Pengantin for Rustic Wedding Theme gitu...hebat x hebat kan...Huhu






For more, sila terjah beramai2 ke sini


And you'll find new love for DIY too...

Sekian, TQ for reading
Wassalam


5 comments:

Nurizzah Majif said...

alahaii...jeles plak dengan DIY-er sekalian ni..i tgh bz, xleh nak berDIY.huhu.god job Nana n to u for this segment.

Nana Syazana said...

thank u! walaupun entry blog nana tu dr tahun 2012 , still menarik perhatian ramai.. tq kerana menyokong diy-ers! :) terharu~

O'gosh Iskandar said...

Sama2..x kisahlah walaupun DIY tu dr tahun mana pun..asalkan dapat memberi inspirasi kawan2 di sini..and tq for your support too Nana...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

simple but nice... :)

Aty_Fared said...

waaaaahhh..memang cantik..!! nampak classy... suka lah idea ni...