Wednesday, July 9, 2014

Guest Blogger: DIY Personal Organizer / Planner by Nadia Helena

Assalamualaikum semua...Kembali lagi hari ni dengan another Guest untuk segmen Guest Blogger ni iaitu Nadia Helena...Iaolls tabik spring sangat sebab Nadia ni gigih nak buat custom Personal Organizer cum Planner dia ni...Dan hasilnya korang boleh tengok sendiri....Cantik sangat kan...!!





Siap ada 'TAB' yang spesifik..ada  design cun..dan yang paling penting...ada kalendar tuu...


Sangat sesuai untuk Planner saya tahun depan....*like I ever planned things...haha

Seriously...Memang terus ada dalam checklist untuk tahun depan...
Sebab tahun ni macam dah nak lambat sangat kan...cuma masalahnya dapatkah saya grab warna cover kegemaran macam Nadia...No pink la opkos...Gold maybe...Hmm...
Misi mencari bermula nampaknya...huhu

So, sapa2 yang berminat..sila lawat blog 

NADIA HELENA

sekarang..GO Now!

Till then
TQ for reading
Wassalam

4 comments:

imie fatiema said...

sweet sangat .. blog empunya diy tu pun comel

O'gosh Iskandar said...

tu la...comel sangat...

Nur Azlina bt Azeman said...

comel2...bleh buat sndiri sebab klu cri kat kedai mesti belek lama n berejam sebb design kadg2 x best...huhuhu
cerewet den ni..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

organizer pink...comelnyeee.. :)