Wednesday, July 16, 2014

Guest Blogger: DIY Ombre Summer Canvas Bag by Sabrina

Assalamualaikum semua...best kan ada segmen macam ni...xla bosan asik tgk DIY dari saya je...Sekarang ramai dah suka berDIY di Malaysia ni------NOT...Sangat azab ok nak cari orang yang suka cuba buat things sendiri...Agaknya orang Malaysia ni banyak duit sangat sampai apa2 pun beli...Huhu...Anyway, ada je yang DIY...Tapi malu2 kucing xnak share dengan orang..

But this time around..saya jumpa dengan DIY yang menarik sebab macam biasalah..kalau menarik tertarik tu sebab kesimplean dan praktikaliti DIY itu sendiri...Dan orang yang buat pun comel je...Muda remaja lagi..so opkos DIY yang sangat fun ni oleh SABRINA TAJUDDIN. Femes agaknya sis ni sebab kalau google diy je asik keluar nama dia dulu..so saya pun saje2 bertandang ke blog dia dan sememangnya sangat talented beliau ni...Bukan setakat DIY..mekap tutorial..events..fashion..macam2 dia punya post...Phew..x mampu ahkak nak ngikut dik...As for the DIY she made...Well, here it is...

Ombre Summer Canvas Bag


Amacam? Like I said before...sangat talented..saya nak jugak beg camni...sebab berguna pada saya bukan sahaja untuk Summer..well, negara kita memang always 80% summer...so saya suka praktikaliti beg ni sebab saya selalu akan guna time keluar nak simpan telekung....grocery shopping...outing ke playground...pool..dan keluar ke pantai...

Hoi...betul ke macam tu banyak sekali gunanya...? Betullll...tarak tipu punya...Maybe sesetengah orang x suka..Tapi saya sangat suka..terutama sekali kalau saya boleh custom sendiri....Lagi mak encek suka bangat!! Xyah poyo sangat la nak pakai beg LV g beach kan..Err..ada ke daku ini beg LV? Haha


Comel..comel..comel...
Boleh kan nak tiru....? Nak tiru jugak...x kira...

Marilah beramai2 ke Sabrina Tajudin's Blog
untuk DIY yang sangat comel ni..

Sekian, TQ for reading
Wassalam

2 comments:

Sabrina Tajudin said...

Thank you for featuring me! so honoured! ^_^ mari kita ber diy! sgt fun!

Aty_Fared said...

kemaen u semua nak diy..hebat...!!