Wednesday, June 18, 2014

Guest Blogger: DIY Key Holder by Nurizzah Majif

Assalamualaikum semua...Kembali bersiaran hari ni dengan seorang lagi blogger comel si Nurizzah Majif. Di blognya Iza ni banyak bercerita mengenai kehidupan hariannya...tips2 susun atur dan juga berbakat dalam menyediakan Candy Buffet/Homemade Ice-Cream/Photoprops + booth dan x ketinggalan juga suka berDIY. Haaa..dah geng la tu kan...haha

Kali ni saya nak highlightkan DIY Key Holder dari Iza. Dengan hanya menggunakan barang2 dari Daiso / Mr DIY..dia berjaya membuat penggantung kunci yang sangat praktikal dan comel...Which I have yet failed to do so for my own home..hukhukhuk...Xpe2..nanti la aiolls terjah jugak Mr DIY ngan Daiso tu nanti....

So here's the sneak peek


Comel dan sangat adorable kan...
Untuk cerita di sebalik Key Holder ni sila terjah beramai2 ke
Serius..baca blog dia saje2 pun sangat fun sebab dia bercerita santai je...
Rasa macam dah kenal lama gitu

Sekian, TQ for reading
Wassalam


2 comments:

Nurizzah Majif said...

terima kasih banyak tuan tanah untuk kesudian share DIY sy yg x seberapa..(tetiba skema) haha

O'gosh Iskandar said...

Sama2 kasih....Sharing is caring kan..huhu