Wednesday, September 11, 2013

Bila menjadi seorang mak

B ila menjadi seorang mak...jangankan tidak HARUSlah tetiba menjadi kreatif, inovatif dan mampu bermuka tebal 15 inci.. sebab kita xkan tahu bila kita akan dicabar oleh sang anak untuk berimaginasi semacam diorang...Kadang kena menari tengah2 jalan..kena buat memek2 muka demi nak menghiburkan..dan kadang2 kena belajar meng'uli' demi keseronokan diorang jugak...Demi anak...mak redho je la...Moga dah beso nanti bila nak menyentap tu meh klik2 sini dan tolong baca sikit ye boys..Hehe



"Incy Wincy Spider...Climb up the water spout..."

"Mami..tulom wat 'incy-wincy-swider' "

Terjemahan:
(Mami, tolong buat 'incy-wincy-spider'!)

dan

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Inilah hasilnya...!!


HAIPPP!!! Apa gelak2..baca je sudah....
Cantik x kak Ton???

*Play Doh dah jadi hitam sebab ada orang terlebih kreatif p uli semua warna sekaligus..
Nasib la ada DAISO nak...


Dah siap...Jadi perlulah diinspect terlebih dahulu...Hmmm


Kira berjaya sebab tiba2 nak posing ala2 Gwiyomi x jadi...
Fuhhh


"Nak ugakkkk"

Tengok je la dik....Kang join kang kena lepuk lak...
Siannnnn dia!


9 comments:

imie fatiema said...

haha diorang tahu ni mommy dia creative inovatif suka diy tu yg deyoll take advantage

Namee Roslan said...

mummy dia sah sah lah boleh buat sebab tu dia suh mummy dia buat ! hehe :D .dia slalu nampak mummy dia diy macam2....kreatif ! hehe

O'gosh Iskandar said...

kreatif la sangat...kadang tu rupa lipas pun dah jadi cam karipap..fuhhh

aniswany lazim said...

nasib emaknye kretip.....kalau anis binatang lain yg nk wat,binatang lain yg jadik! kihkih

si adik ni mmg klon akak.. :p

O'gosh Iskandar said...

klon eh nis...ensem la akak ni kecik2 rupanya...huahuahua

aswadz said...

kreatif2. mmg kreatif. kalo aku ada benda nih, confirm aku yg maen lebih.

O'gosh Iskandar said...

Xde le kreatuf sgt aswadz oi..tp kalau dh hari2 terpaksa rela..kena la relakan jugak..huhu

EZAN IDMA said...

hhahaha comel jee

Liza Razak said...

adoi...x pasal-pasal mak nyer kena jadi kreatif macam diorang..layankan je la sis..hehe