Monday, April 8, 2013

DIY Anniversary Photoshoot

A

ssalamualaikum and Hola....Last Rabu adalah anniversary saya dan En Dadi yang ke-4. Biasanya kami akan celebrate berdua je la ambik cuti then g dating  cam masa bujang dulu...Tapi tahun ni berbeza sikit memandangkan En Dadi perlu outstation pulak time tu...so, saya decide nak buat sesuatu yang fun sikitlah untuk remind us bout our past 4 years together as hubby and wifey..So, saya decide nak buat Photoshoot ala2 sikit...saja suka2...







Being me, semua props dengan photobooth ni buat sendiri..You know me la kan...Nasib baik En Dadi layankan je kepala gonjeng bini dia ni tiba2 nak bergigam...Gambar separuh je sebab nampak muka happy tapi kat bawah kaki ada dua orang budak asik kacau je....kena la cover tensi masing2...







Walaupun gambar x berapa clear...xla secantik kalau upah photographer...we had fun anyway. and that's the whole point actually...Tq En Dadi sebab rajin melayan kepala gila saya...I LOVE U lah...
Sebelum saya say bye2...Silakan layan lagu kami time2 bercinta dulu...Ewah!

Aku dan Dirimu
(Ari Lasso & Bunga Citra Lestari)

Tiba saatnya kita saling bicara
Tentang perasaan yang kian menyiksa
Tentang rindu yang menggebu
Tentang cinta yang tak terungkap

Sudah terlalu lama kita berdiam
Tenggelam dalam gelisah yang tak teredam
Memenuhi mimpi-mimpi malam kita

Duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
Perasaanmu, rindumu, seluruh cintamu
Dan kini hanya ada aku dan dirimu
Sesaat di keabadian

Jika sang waktu bisa kita hentikan
Dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan
Meleburkan semua batas 
Antara kau dan aku, kita 
Sekian, Tq for reading and Viewing!



5 comments:

Cik Imie fatiema said...

congrats dear

PinKy MoMMa said...

comel jer couple ni hehehe..dapat bini kreatip pulak tu kan..

tahniah dear..smoga kasih sayang kekal hingga ke akhirnya :)

O'gosh Iskandar said...

Tq u olss..

Nini D.. said...

Happy belated anniversary beb...korang memang sweet!

Kak Lin said...

soooo comel! moga berpanjangan cinta hingga ke Syurga. Amin