Tuesday, October 9, 2012

SUPERSIZED Burger Yazid yang super Horny...

A
ssalamualaikum kawan2....Sekarang mana2 pun dah macam tersampuk Man vs Food sebab mana2 pun dah gila buat burger macam makanan ruji je kan....Sapa biasa tgk Man vs Food tu tau la selalu perasaan geramnya bila tgk host dia tu melantak makanan nak2 burger ngan muka horny tu cemana kan....

Ok, akhirnya aku pun dapat merasa perasaan macam tu bila kebetulan terjumpa burger SUPERSIZED ni kat Seksyen 7 , Shah Alam time pegi kelas menjahit tudung aritu....Memang sedap gila....Oleh kerana aku merancang nak pra-wordless arini sbb esok hari rabu....so....korang tgk gamba..pastu g la terjah food court belakang Unisel, Seksyen 7, Shah Alam tu ye....

Yang ni 500g
ada jugak dalam 250g...1 kg paling besar kot....gila x berani nak perabihkan....
Sila meleleh air liur sekarang...
KOMEN: Memang terbaik....sedap....xtau nak kata apa dah...aku beli yang 500g punya...ada macam2 roti..macam2 patty...Apa? Patty pun xtau? Patty tu ialah daging burger tu la.... Ni mesti x layan Spongebob ni...tu pasal la xtau....Untuk lebih hebat dan konon2 xmau cakap banyak....meh tgk promo pasal Yazid Supersized Burger ni....


Kalau korang pakai Mozilla....bole jugak layan meleleh air liur tu kat Yazid SUPERSIZED Burger punya website...Sekian terima kasih.

P/s: Amboi...Hapdet macam nak cepatttt je khenn..*wordless sangat!

9 comments:

PinKy MoMMa said...

haipppp dia pun buat entry makan..ini lg meleleeeeehhhh ok..

marah! tapi masih cute ;p

boni kacak said...

terima kasih kerana berjaya membuat saya terliur!!!! hahahahaha

Namee Roslan said...

hui..sodap nya.. besar bebeno. boleh ke habis sorang... :O

nida husna said...

wow. yg ni lagi besar dari yg saya makan hari tu. nyum3

Jna marcello said...

wahaaa bila plak bole habes mkn bege ni..nampak da laa menarik sgt.... TERTELAN AIR LIUR!

imie fatiema™ said...

ai pun setuju,mmg sedap,dah try tahun lepas rasanya, try 1/2 kg punya tu pun 2 hari baru abis..ngeee order kul 6pm kul 11pm baru dapat...pastu malas beli lagi sebab lambat sgt Q pun panjang sangat...

aniswany said...

tudiaaa...meleleh ayaq liuq tgk..haha belanja patty 1 kak !

O'gosh Iskandar said...

apasl orang ramai cakap order lambat sampai ek...saya order stgh jam dah sampai...pulak tu gila ramai manusia tunggu...kira ok la stgh jam tu kan....pastu sampai2 rumah potong 6 ngap ber2 je ngan En Dadi....'selesai' dalam stgh jam jugak....hebat x hebat....

Anis: Jom mai sini kita p pekena Burger ni nak? kang x muat lak baju kawen nanti...kehkeh

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uikssss...besarr betul...tingin pulak nak makan...huhu