Tuesday, September 4, 2012

Boleh lagi ni...

A
ssalamualaikum Miah....Selamat Hari Raya....Tujuan aku buat post ni sebab aku nak balas kad raya paksa-rela yang ko suruh aku balas hari tu...tapi disebabkan aku mmg bz tahap Gaban dan Ultramen Taro...Makanya...aku dengan ini setulus seikhlasnya membalas kad raya ko walaupun kuih raya kat rumah dah dekat nak tinggal habuk je lagi sewaktu ko membacainya kad aku ni adui..! Terimalah...


Best x kad raya aku? Kalau ko x nampak....silalah tuka monitor ko tu kepada yang paling minimum pun 55 inci...xpun, print la buat kenang2an hasil titik peluh kawan ko ni...Jangan banyak komen....Kawan2 reader aku pun x dapat kad raya spesel dari aku taun ni tau....kira dah habih spesel la tu...

P/s: 0-0 yek! X kira la walaupun dah lewat....kuikui



12 comments:

Namee Roslan said...

tu dia card raya ! hehe. comel ! tahun ni saya takde dapat kad raya langsung. last year banyak lah jugak dapat ! nak card raya dari akak juga lah ! ihihih. boleh ? :D

O'gosh Iskandar said...

alahai...asal ada je tu....bisa diusahakan namee...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe...comelnyaa...rajin buat card raya...:-)

imie fatiema © said...

ngeee coolnya,blog pun berwajah baru..suke

MR Penyubiru said...

kreatif kad raya ni.. dulu2 kad raya org simpan tak bagi org lain baca,skang ni nak baca baca aa tak kisah..hehe..

boni kacak said...

hahahahaha.. sempoi punya kad raya. mohon tahun depan ada la satu untuk saya ye.hehehe

aniswany said...

tudia...kad raya siap ada cakap2 lagi..hihi

Nini D.. said...

selamat hari raya jugak utk ang :)

Lyaa Suriany said...

sempat lagi buat kad raya
hahaha

Nora Shahaira said...

sempat gak tu ye..huhu..

selamat hari raya gak..

aTy _faRed~ said...

heheh....ok lar dari tak de ek..ai pon dapat kad raye 4 keping tu pon sebab dok canang2 muker tak malu mintak ka orang...;p

Melissa Basri said...

Salam.. nak tnya,Miah tu kwn u ad blog tak? Salmiah harun tu kan?? sandakan.. :-)